Înfrângerea cu United, de săptămâna trecută, se lasă cu repercusiuni grave la nivelul vestiarului lui Newcastle. Steve Bruce l-a scos țap ispășitor pe Isaac Hayden, cel care trebuia să dubleze la Ronaldo, autorul a două goluri. Atitutinea tehnicianului nu l-a enervat doar pe jucător, ci a nemulțumit tot lotul. Antrenorul era din sezonul trecut urât de vestiar, toți considerându-l un personaj toxic, care intră ușor în conflicte și care are metode învechite de pregătire, anunță Daily Mail.
Patronul Mike Ashley nu mai e interesat de nimic din ce se întâmplă la club, dorind un singur lucru: să îl vândă. Ca atare, conflictele mocnite până acum au escaladat în această săptămână. Marți, Bruce a convocat o ședință în care, potrivit sursei citate, nu a făcut altceva decât să zbiere la jucători, acuzându-i că nu au respectat sarcinile tactice în disputa de pe Old Trafford.

Gayle și secundul Jones s-au încăierat la antrenamentul lui Newcastle

Premier League
Top 6 a murit, trăiască Top 7 în Premier League. 2022 a adus creșterea dorită la Newcastle!
24/10/2022 LA 11:12
Tensiunile s-au acumulat și s-au răsfrânt la antrenamentul din ziua următoare, când Dwight Gayle, extrem de nemulțumit și de statutul pe care îl are (joacă rar, doar pe final de meci) s-a contrat dur cu secundul Jones, cel care a făcut parte din stafful Angliei la Euro.
"A fost urât. Jones i-a reproșat lui Gayle că se gândește doar la el pe terenul de joc. Acesta s-a enervat și a fost nevoie de intervenția lui Jamaal (n.r.Lascelles, căpitanul echipei) să îi despartă. Se mai întâmplă să asiști la așa ceva între jucători, dar atunci când e implicat un membru al staffului tehnic într-o confrutnare corp la corp e un semn rău", a dezvăluit o sursă din cadrul clubului pentru Daily Mail.
Newcastle e pe 19 în clasament și Steve Bruce pare să fi scăpat total lucrurile din mână. Totuși, tehnicianul nu se gândește să își dea demisia, deși e limpede că nu are soluții pentru a redresa echipa. "Nu e în natura mea să fug când lucrurile nu sunt cum trebuie. Îmi place să lupt. Îmi asum că rezultatele nu au fost cele care trebuie și știu că mulți îl văd doar pe antrenor responsabil în astfel de situații", a spus tehnicianul de 60 de ani la conferința de presă de joi.
CITEȘTE ȘI:
MORUȚAN ȘI CICÂLDĂU, PRINTRE CEI MAI BUNI JUCĂTORI DE LA GALATASARAY! CE NOTE AU PRIMIT ROMÂNII DUPĂ MECIUL CU LAZIO

Scandal între Steve Bruce și Matt Ritchie, la Newcastle, în primăvară

Nu e primul astfel de caz la Newcastle, în 2021. După egalul cu Wolves, din martie, tehnicianul Steve Bruce l-a acuzat în interviul de după meci, la Sky Sports, pe Matt Ritchie (abia introdus pe teren când echipa a fost egalată) pentru golul "lupilor".
Mijlocașul a fost extrem de deranjat când a aflat și l-a sunat pe manager ulterior, pentru a discuta față în față, a doua zi, despre nemulțumirile avute în legătură cu jocul său. Lui Ritchie nu i s-a părut normal să fie scos țap ispășitor, în contextul în care considera că nu are vreo vină la gol. Bruce i-a transmis că o să poarte o discuție, dar abia peste 2 zile, la următorul antrenament.
La ședința de pregătire cu pricina, Steve Agnew, un alt secund al lui Bruce, i-a transmis mijlocașului de 31 de ani că tehnicianul îl așteaptă în birou pentru a discuta pe marginea subiectului. Extrem de nervos că a fost ignorat și că i s-a pus în spate un rezultat fără vreo altă explicație, Ritchie a explodat, potrivit Sportsmail: "Nu am ce să vorbesc cu lașul ăla, nu o să mai vorbesc niciodată cu el".
La scurt timp, informat de secunzii săi ce s-a întâmplat, Steve Bruce și-a făcut apariția pe teren și a început să țipe la fotbalist. "După tot ce am făcut pentru tine, te comporți așa?", a tunat tehnicianul. Extrem de iritat, Ritchie și-a continuat tirada începută cu secundul: "Ești un laș, nu ai făcut nimic pentru mine! Am terminat-o cu tine, gata", a urlat jucătorul, cei doi apropiindu-se extrem de mult și fiind despărțiți de ceilalți jucători pentru a nu se ajunge la un conflcit fizic.
Între timp, cei doi s-au împăcat, iar Ritchie a intrat în planurile staffului tehnic în acest start de sezon.
Newcastle primește în acest weekend vizita lui Leeds, într-o confruntare ce poate fi urmărită în această seară, de la 22:00, pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Premier League
Sir Alex Ferguson, la borna 80! De la "Bye-bye, Fergie" la cel mai mare antrenor din istorie
31/12/2021 LA 11:55
Fotbal
De ce nu au avut succes în cariera de antrenorat foștii elevi ai lui Ferguson?
15/12/2021 LA 12:27