Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

În plină pandemie, Manchester City a făcut un transfer. Anunțul oficial al clubului

Cosmin Cioboata

Actualizat 19/04/2020 la 10:10 GMT+3

Chiar dacă sezonul din Premier League rămâne în continuare suspendat din cauza pandemiei, Manchester City nu renunță la planurile de viitor. Campioana en-titre din Anglia a finalizat transferul lui Kluiverth Aguilar (16 ani), privit drept un jucător de mare perspectivă.

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Anunțul a fost făcut chiar de Alianza Lima, clubul din Peru pentru care evoluează fundașul dreapta. Transferul se va realiza pe 5 mai 2021, când Aguilar va împlini vârsta de 18 ani. Fundașul și-a făcut debutul în fotbalul profesionist în luna noiembrie a anului trecut, pe vremea când era încă elev.
Aguilar a bifat 9 apariții pentru în tricoul celor de la Alianza Lima, fiind pe teren inclusiv la dubla cu Deportivo Binacional din finala Primera Division, pierdută de echipa sa.
După ce mai demult a declarat că visul său este să ajungă la nivelul lui Dani Alves, acum Aguilar recunoaște că transferul la Manchester City îi va schimba total cariera:

Aguilar: "Vreau să mă impun la Manchester City"

"Sunt fericit că s-a realizat transferul la Manchester City. Este un lucru uriaș pentru cariera mea. City este un club cu jucători de top, un antrenor extraordinar și fani minunați. Scopul meu este să devin un jucător exponențial în primul "11".", a spus Aguilar, după oficializarea transferului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo