În ultimele zile, posibilitatea ca Thiago Alcantara să ajungă la Liverpool a ținut prima pagină a ziarelor din Germania și Anglia.
Lucrurile par simple: mijlocașul spaniol a intrat în ultimul an de contract cu Bayern și a refuzat prelungirea, dorind să ajungă la Liverpool. Bavarezii sunt deschiși să îl vândă în această vară, pentru a nu îl pierde gratis, și i-au fixat un preț accesibil, 35 de milioane de euro.
Întrebat cât de aproape e concretizarea transferului, la finalul victoriei cu Villa, scor 2-0, Klopp nu a vrut să dezvolte subiectul, lucru de înțeles în condițiile în care Thiago e legat de contract încă de Bayern Munchen. Totuși, neamțul a admis că e un mare fan al mijlocașului de 29 de ani, iar în presa din Marea Britanie se vorbește deja că la jumătatea săptămânii viitoare mutarea va fi oficializată.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 21 ORE
"Thiago Alcantara este un jucător foarte bun, îmi place foarte mult, dar e tot ce pot să vă spun", a comentat Klopp, la finalul partidei cu Aston Villa.

Klopp, despre formula de start din Liverpool - Aston Villa

Oxlade-Chamberlain, Keita și Origi au fost jucătorii mai puțin folosiți în acest sezon și care au jucat din primul minut al partidei cu Villa. Klopp a explicat mutările: pe lângă faptul că Liverpool nu mai are obiectiv în acest sezon, ritmul infernal necesită schimbări, pentru ca fotbaliștii să fie proaspeți.
"Când joci miercuri-duminică nu e ok, dar dacă e vorba de cazuri izolate, nu e o problemă. În schimb, dacă joci joi-duminică-miercuri-sâmbătă, apar problemele, nu trebuie să te pricepi la știință pentru a înțelege asta. Noi suntem pregătiți mental să facem față la acest ritm, dar e nevoie să ne și protejăm. Puteam să folosim exact echipa din partida cu City, dar apoi, pentru Brighton, aveam nevoie de 8-9 schimbări. Asta te costă mult din punct de vedere al ritmului", a mai spus Klopp.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11