În ultimele zile, posibilitatea ca Thiago Alcantara să ajungă la Liverpool a ținut prima pagină a ziarelor din Germania și Anglia.
Lucrurile par simple: mijlocașul spaniol a intrat în ultimul an de contract cu Bayern și a refuzat prelungirea, dorind să ajungă la Liverpool. Bavarezii sunt deschiși să îl vândă în această vară, pentru a nu îl pierde gratis, și i-au fixat un preț accesibil, 35 de milioane de euro.
Întrebat cât de aproape e concretizarea transferului, la finalul victoriei cu Villa, scor 2-0, Klopp nu a vrut să dezvolte subiectul, lucru de înțeles în condițiile în care Thiago e legat de contract încă de Bayern Munchen. Totuși, neamțul a admis că e un mare fan al mijlocașului de 29 de ani, iar în presa din Marea Britanie se vorbește deja că la jumătatea săptămânii viitoare mutarea va fi oficializată.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
"Thiago Alcantara este un jucător foarte bun, îmi place foarte mult, dar e tot ce pot să vă spun", a comentat Klopp, la finalul partidei cu Aston Villa.

Klopp, despre formula de start din Liverpool - Aston Villa

Oxlade-Chamberlain, Keita și Origi au fost jucătorii mai puțin folosiți în acest sezon și care au jucat din primul minut al partidei cu Villa. Klopp a explicat mutările: pe lângă faptul că Liverpool nu mai are obiectiv în acest sezon, ritmul infernal necesită schimbări, pentru ca fotbaliștii să fie proaspeți.
"Când joci miercuri-duminică nu e ok, dar dacă e vorba de cazuri izolate, nu e o problemă. În schimb, dacă joci joi-duminică-miercuri-sâmbătă, apar problemele, nu trebuie să te pricepi la știință pentru a înțelege asta. Noi suntem pregătiți mental să facem față la acest ritm, dar e nevoie să ne și protejăm. Puteam să folosim exact echipa din partida cu City, dar apoi, pentru Brighton, aveam nevoie de 8-9 schimbări. Asta te costă mult din punct de vedere al ritmului", a mai spus Klopp.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31