Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp nu și-a pierdut simțul umorului în izolare! Ce a spus astăzi, după revenirea la antrenamente

Cosmin Cioboata

Actualizat 21/05/2020 la 07:19 GMT+3

Jucătorii lui Liverpool au revenit la baza de pregătire de la Melwood, sub comanda lui Jurgen Klopp, după mai bine de două luni de pauză.

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Sezonul actual din Premier League este așteptat să fie reluat în luna iunie, motiv pentru care "cormoranii" s-au întors astăzi la Melwood. Jucătorii lui Liverpool au fost împărțiți în grupuri a câte 5 și au efectuat mai multe exerciții de acomodare, fără contact fizic.
Jurgen Klopp a povestit cum s-a simțit, din perspectiva lui, primul antrenament după o pauză îndelungată, făcând o comparație amuzantă cu prima sa zi de școală. Managerul liderului din Premier League a oferit detalii cu privire la forma actuală a elevilor săi și a vorbit despre restricțiile pe care trebuie să le respecte în incinta bazei de pregătire:
În această dimineață m-am trezit mai devreme decât de obicei și m-am simțit ca în prima zi de școală. M-am îmbrăcat din nou în uniformă, ca să revin la antrenamente. Am fost extrem de fericit să-i văd pe băieți. Cu toții par să fie într-o stare de spirit bună. Vremea este minunată, iar baza de la Melwood este pregătită pentru noi.
Trebuie să respectăm drumurile cu sens unic din incinta bazei de pregătire. Dacă te afli pe drumul greșit și vrei să ajungi la toaletă, spre exemplu, ai nevoie de aproximativ jumătate de oră. Asta este viața în prezent. Totul este diferit, dar trebuie să ne obișnuim cu condițiile actuale.

Klopp: "Jucătorii se află în formă bună"

Astăzi ne-am antrenat, însă nu la o intensitate foarte ridicată. Nu știm cât timp de pregătire vom avea la dispoziție, dar cred că va fi îndeajuns pentru a fi gata de reluarea sezonului actual și startul stagiunii viitoare. Cel mai probabil, pauza dintre sezoane va fi foarte scurtă, așa că trebuie să profităm la maximum de această perioadă.
Antrenamentul de astăzi s-a desfășurat într-un mod foarte bine organizat. Jucătorii s-au obișnuit din nou cu terenul, cu ghetele și cu mingea. Apoi au început să alerge, să paseze și să șuteze, însă la un nivel moderat. În cazul în care existau fani îngrijorați, vreau îi asigur că băieții se află în formă bună. Cu toții sunt apți de joc.

Premier League revine în iunie

Guvernul Marii Britanii a anunțat, într-un document oficial, că toate evenimentele sportive din țară vor putea reveni după 1 iunie, însă accesul spectatorilor va fi interzis din motive de precauție, împotriva coronavirusului.
12 iunie este ultima dată luată în calcul pentru reluarea meciurilor din Premier League. Aceasta a fost propusă pentru ca jucătorii să aibă la dispoziție cel puțin o lună de antrenamente, prin care să-și reintre în forma de dinaintea pauzei. În aceste condiții, chiar dacă Guvernul a informat că evenimentele sportive vor putea fi reluate începând cu 1 iunie, cel mai probabil jucătorii vor reveni pe teren abia peste 2 săptămâni.
O decizie finală în privința reînceperii campionatului va fi luată în curând, după mai multe videoconferințe la care vor participa oficialii cluburilor din Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo