Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leicester - Sheffield United 2-0. "Vulpile" câștigă fără emoții și continuă lupta pentru TOP 4

Cosmin Cioboata

Publicat 16/07/2020 la 21:58 GMT+3

Leicester s-a impus fără emoții în duelul cu Sheffield United, scor 2-0, și continuă lupta pentru un loc de Champions League.

Leicester - Sheffield United 2-0

Credit imagine: Getty Images

Ayoze Perez a deschis scorul în minutul 29, cu un șut plasat lângă bară, pe care goalkeeper-ul "Săbiilor" l-a văzut târziu. Thomas l-a găsit excelent pe Perez la marginea careului, iar spaniolul n-a iertat, ajungând la golul cu numărul 8 din sezonul curent din Premier League. Sheffield n-a contat foarte mult pe faza ofensivă, reușind să trimită un singur șut pe spațiul porții lui Schmeichel.
Demarai Gray a risipit orice urmă de emoție pentru jucătorii pregătiți de Brendan Rodgers, în minutul 80. Jamie Vardy l-a găsit excelent cu o pasă care a traversat careul oaspeților, iar tânărul atacant a finalizat impecabil. Gray a preluat la câțiva metri de poarta lui Henderson și l-a învins cu un șut la colțul lung.

Leicester luptă pentru un loc de Champions League

S-a încheiat 2-0 pentru Leicester, rezultat în urma căruia "vulpile" s-au distanțat la 3 puncte de Manchester United, pe locul 4 în Premier League. "Diavolii roșii" vor juca în această seară (ora 22:15) pe terenul lui Crystal Palace, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Chelsea, care și-a câștigat meciul cu Norwich, scor 1-0, ocupă poziția a 3-a (63p), în timp ce Wolves este echipa aflată pe ultimul loc de cupă europeană. "Lupii" se află pe 6 în Anglia, loc care asigură calificarea în preliminariile Europa League.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo