Ayoze Perez a deschis scorul în minutul 29, cu un șut plasat lângă bară, pe care goalkeeper-ul "Săbiilor" l-a văzut târziu. Thomas l-a găsit excelent pe Perez la marginea careului, iar spaniolul n-a iertat, ajungând la golul cu numărul 8 din sezonul curent din Premier League. Sheffield n-a contat foarte mult pe faza ofensivă, reușind să trimită un singur șut pe spațiul porții lui Schmeichel.
Demarai Gray a risipit orice urmă de emoție pentru jucătorii pregătiți de Brendan Rodgers, în minutul 80. Jamie Vardy l-a găsit excelent cu o pasă care a traversat careul oaspeților, iar tânărul atacant a finalizat impecabil. Gray a preluat la câțiva metri de poarta lui Henderson și l-a învins cu un șut la colțul lung.

Leicester luptă pentru un loc de Champions League

Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
S-a încheiat 2-0 pentru Leicester, rezultat în urma căruia "vulpile" s-au distanțat la 3 puncte de Manchester United, pe locul 4 în Premier League. "Diavolii roșii" vor juca în această seară (ora 22:15) pe terenul lui Crystal Palace, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Chelsea, care și-a câștigat meciul cu Norwich, scor 1-0, ocupă poziția a 3-a (63p), în timp ce Wolves este echipa aflată pe ultimul loc de cupă europeană. "Lupii" se află pe 6 în Anglia, loc care asigură calificarea în preliminariile Europa League.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
UEFA Europa Conference League
Lucescu și PAOK, out din Conference League! Roma-Leicester și OM-Feyenoord, cele două semifinale
14/04/2022 LA 18:51
Premier League
Who’s better | Bruno Fernandes vs James Maddison, duelul etapei în Premier League
31/03/2022 LA 20:45