Ayoze Perez a deschis scorul în minutul 29, cu un șut plasat lângă bară, pe care goalkeeper-ul "Săbiilor" l-a văzut târziu. Thomas l-a găsit excelent pe Perez la marginea careului, iar spaniolul n-a iertat, ajungând la golul cu numărul 8 din sezonul curent din Premier League. Sheffield n-a contat foarte mult pe faza ofensivă, reușind să trimită un singur șut pe spațiul porții lui Schmeichel.
Demarai Gray a risipit orice urmă de emoție pentru jucătorii pregătiți de Brendan Rodgers, în minutul 80. Jamie Vardy l-a găsit excelent cu o pasă care a traversat careul oaspeților, iar tânărul atacant a finalizat impecabil. Gray a preluat la câțiva metri de poarta lui Henderson și l-a învins cu un șut la colțul lung.

Leicester luptă pentru un loc de Champions League

Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 3 ORE
S-a încheiat 2-0 pentru Leicester, rezultat în urma căruia "vulpile" s-au distanțat la 3 puncte de Manchester United, pe locul 4 în Premier League. "Diavolii roșii" vor juca în această seară (ora 22:15) pe terenul lui Crystal Palace, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Chelsea, care și-a câștigat meciul cu Norwich, scor 1-0, ocupă poziția a 3-a (63p), în timp ce Wolves este echipa aflată pe ultimul loc de cupă europeană. "Lupii" se află pe 6 în Anglia, loc care asigură calificarea în preliminariile Europa League.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
Fotbal
Nagelsmann nu a avut milă de fosta echipă! Bayern a defilat pe terenul lui Leipzig
11/09/2021 LA 18:34