Șeful executiv al PFA, Gordon Taylor, a dezvăluit un nou plan radical luat în calcul pentru momentul în care fotbalul va reveni în Anglia: reprize mai scurte! Această variantă este dezbătută astfel încât să fie diminuat riscul unor accidentări.
"Nu știm ce va fi în viitor, știm doar că au existat propuneri și au fost discutate idei. Mai multe schimbări, reprize mai scurte de 45 de minute, stadioane neutre, multe lucruri analizate" le-a spus Taylor celor de la BBC Radio.

Clasamentul Premier League, dacă meciurile durau mai puțin

Premier League
Newcastle, interesată de transferul unui jucător "problemă"! Cine e fotbalistul dorit de Eddie Howe
ACUM 11 ORE
Cei de la Daily Mail au prezentat 2 variante de clasament după 29 de etape, în cazul în care meciurile ar fi durat mai puțin. În prima variantă a fost luat în calcul rezultatul după 60 de minute. Liverpool era în continuare lider, însă cu 15 puncte mai puțin decât în realitate și cu 4 înfrângeri suferite în acest sezon. Cea mai dramatică scădere ar fi avut-o însă Wolverhampton, cu 17 puncte mai puțin, ceea ce ar fi însemnat că ocupa penultima poziție în clasament!
La polul opus, West Ham și Watford nu mai aveau emoții cu privire la retrogradare, în timp ce Chelsea și Man United se aflau pe locurile de UCL, de unde cădea Leicester.
https://i.eurosport.com/2020/05/06/2814940.png
Diferențele sunt mai mici în cazul clasamentului alcătuit dacă rezultatele finale erau cele după 75 de minute disputate. Liverpool avea cu 10 puncte mai puțin, cea mai mare scădere dintre cluburile din Premier League. Arsenal s-ar fi aflat în lupta pentru top 4, însă la retrogradare erau cele mai multe modificări.
Newcastle ar fi ocupat ultima poziție, cu 9 puncte mai puțin decât în prezent, în timp ce "lanterna" din prezent, Norwich, păstra speranțe de salvare cu 7 puncte în plus față de cât are în realitatate.
https://i.eurosport.com/2020/05/06/2814941.png
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM 15 ORE
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM 19 ORE