Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, cu 15 puncte mai puțin, Wolves la retrogradare. Cum arăta clasamentul cu meciuri scurte

Sebastian Ujica

Actualizat 06/05/2020 la 08:25 GMT+3

Premier League ia în calcul schimbări de regulament pentru momentul în care fotbalul va reveni.

Raul Jimenez în partida Wolverhampton-Liverpool / Premier League

Credit imagine: Getty Images

Șeful executiv al PFA, Gordon Taylor, a dezvăluit un nou plan radical luat în calcul pentru momentul în care fotbalul va reveni în Anglia: reprize mai scurte! Această variantă este dezbătută astfel încât să fie diminuat riscul unor accidentări.
"Nu știm ce va fi în viitor, știm doar că au existat propuneri și au fost discutate idei. Mai multe schimbări, reprize mai scurte de 45 de minute, stadioane neutre, multe lucruri analizate" le-a spus Taylor celor de la BBC Radio.

Clasamentul Premier League, dacă meciurile durau mai puțin

Cei de la Daily Mail au prezentat 2 variante de clasament după 29 de etape, în cazul în care meciurile ar fi durat mai puțin. În prima variantă a fost luat în calcul rezultatul după 60 de minute. Liverpool era în continuare lider, însă cu 15 puncte mai puțin decât în realitate și cu 4 înfrângeri suferite în acest sezon. Cea mai dramatică scădere ar fi avut-o însă Wolverhampton, cu 17 puncte mai puțin, ceea ce ar fi însemnat că ocupa penultima poziție în clasament!
La polul opus, West Ham și Watford nu mai aveau emoții cu privire la retrogradare, în timp ce Chelsea și Man United se aflau pe locurile de UCL, de unde cădea Leicester.
Clasamentul Premier League, dacă meciurile durau doar 60 de minute
Diferențele sunt mai mici în cazul clasamentului alcătuit dacă rezultatele finale erau cele după 75 de minute disputate. Liverpool avea cu 10 puncte mai puțin, cea mai mare scădere dintre cluburile din Premier League. Arsenal s-ar fi aflat în lupta pentru top 4, însă la retrogradare erau cele mai multe modificări.
Newcastle ar fi ocupat ultima poziție, cu 9 puncte mai puțin decât în prezent, în timp ce "lanterna" din prezent, Norwich, păstra speranțe de salvare cu 7 puncte în plus față de cât are în realitatate.
Clasamentul din Premier League, dacă meciurile ar fi durat 75 de minute
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo