Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ljungberg rămâne la Arsenal! Arteta, impresionat de discuția cu suedezul. Dezvăluirile tehnicianului

Cristian Mihală

Publicat 23/12/2019 la 17:24 GMT+2

Mikel Arteta a dezvăluit că Freddie Ljungberg, fostul interimar al lui Arsenal, va rămâne în staff-ul "tunarilor". Tehnicianul va fi noul secund al antrenorului spaniol.

FC Arsenal: Mikel Arteta neuer "Gunners"-Coach

Credit imagine: Getty Images

Partida de la Everton, scor 0-0, fost ultima a lui Ljungberg ca principal la Arsenal. Arteta, fostul secund al lui Guardiola la City, acceptase deja oferta șefilor de pe Emirates și a privit din tribună meciul.
Se părea că Ljungberg o va părăsi pe Arsenal, dar Arteta a vrut neapărat să stea de vorbă cu el după confruntarea de pe Goodison Park, pentru a-i prezenta noul proiect. Suedezul a fost încântat de o posibilă colaborare, astfel că va rămâne în stafful tehnic al echipei de suflet.
"Am vorbit cu Freddie după meci. I-am spus care e ideea mea despre fotbal și de ce fel de oameni am nevoie în stafful meu. Voiam să văd unde se situează el și ce are în plan, i-am spus că am nevoie de el. A decis că cel mai bine, atât pentru el, cât și pentru noi e să continuăm împreună", a spus Arteta, conform Sky Sports.

Ljungberg poate fi un ajutor de nădejde la Arsenal

Ljungberg poate fi extrem de util, mai ales că el beneficiază de un mare avantaj, care poate fi decisiv pe termen scurt: cunoaște foarte bine lotul și ce poate face fiecare dintre jucători.
Extrem de modest, suedezul nu a avut o problemă să se întoarcă la rolul de secund, întreaga sa atitudine impresionându-l pe Arteta.
"Freddie poate fi extrem de important. Cunoaște bine jucătorii, cunoaște vestiarul, știe istoria acestui club și are foarte multe cunoștințe în materie de fotbal. Cu siguranță că mă va ajuta mult. Vom începe împrună un nou capitol, mi-a lăsat o impresie foarte bună și am văzut cât de decis e să ajute. A fost foarte pozitiv, lucru care m-a impresionat", a mai spus Arteta.
Primul meci pe care Arteta îl va avea ca antrenor al lui Arsenal e de Boxing Day, pe terenul lui Bournemouth. Partida va fi în direct pe Eurosport 1, de la ora 17:00.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo