Partida de la Everton, scor 0-0, fost ultima a lui Ljungberg ca principal la Arsenal. Arteta, fostul secund al lui Guardiola la City, acceptase deja oferta șefilor de pe Emirates și a privit din tribună meciul.
Se părea că Ljungberg o va părăsi pe Arsenal, dar Arteta a vrut neapărat să stea de vorbă cu el după confruntarea de pe Goodison Park, pentru a-i prezenta noul proiect. Suedezul a fost încântat de o posibilă colaborare, astfel că va rămâne în stafful tehnic al echipei de suflet.
"Am vorbit cu Freddie după meci. I-am spus care e ideea mea despre fotbal și de ce fel de oameni am nevoie în stafful meu. Voiam să văd unde se situează el și ce are în plan, i-am spus că am nevoie de el. A decis că cel mai bine, atât pentru el, cât și pentru noi e să continuăm împreună", a spus Arteta, conform Sky Sports.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 13 ORE

Ljungberg poate fi un ajutor de nădejde la Arsenal

Ljungberg poate fi extrem de util, mai ales că el beneficiază de un mare avantaj, care poate fi decisiv pe termen scurt: cunoaște foarte bine lotul și ce poate face fiecare dintre jucători.
Extrem de modest, suedezul nu a avut o problemă să se întoarcă la rolul de secund, întreaga sa atitudine impresionându-l pe Arteta.
"Freddie poate fi extrem de important. Cunoaște bine jucătorii, cunoaște vestiarul, știe istoria acestui club și are foarte multe cunoștințe în materie de fotbal. Cu siguranță că mă va ajuta mult. Vom începe împrună un nou capitol, mi-a lăsat o impresie foarte bună și am văzut cât de decis e să ajute. A fost foarte pozitiv, lucru care m-a impresionat", a mai spus Arteta.
Primul meci pe care Arteta îl va avea ca antrenor al lui Arsenal e de Boxing Day, pe terenul lui Bournemouth. Partida va fi în direct pe Eurosport 1, de la ora 17:00.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 16 ORE
Premier League
Tottenham și Arsenal, gata să înceapă negocierile cu Barcelona pentru un star căzut în dizgrație
ACUM O ZI