Leicester a pierdut astăzi cu Arsenal, 1-3, dar înfrângerea contra "tunarilor" e doar prima veste proastă primită de fanii fostei campioane a Angliei.

Harvey Barnes are nevoie de operație

În minutul 51, Harvey Barnes s-a accidentat și nu a mai pututu continua, iar la final tehnicianul grupării de pe King Power Stadium a venit cu ultimele vești despre problemele medicale avute de mijlocaș.
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15
"Se pare că Harvey Barnes va avea nevoie de o operație la genunchi. Tocmai ce am vorbit cu doctorul și mi-a zis că o astfel de intervenție îl scoate din circuit o perioadă destul de lungă. După 6 săptămâni, va putea reveni la antrenamente. Este o mare pierdere pentru noi", a spus Brendan Rodgers pentru BBC.
Pierderea e una imensă pentru Leicester, Barnes fiind la cel mai bun sezon din carieră (9 goluri și 5 assisturi). În plus, James Maddison, care are 8 goluri și 7 assisturi în actuala stagiune e și el accidentat, astfel că mijlocul "vulpilor" suferă teribil în acest moment.
Alți doi titulari indiscutabili la începutul sezonului, fundașii Fofana și Justin sunt în acest moment indisponibili, ultimul urmând să rateze restul sezonului.
Lista de accidentați ai lui Leicester, în acest moment
În acest context, misiunea lui Leicester de a termina în primele 4 la finalul sezonului devine una foarte complicată, chiar dacă trupa lui Brendan Rodgers e în prezent pe locul 3. Chelsea și Liverpool, formații aflate pe 5 și 6 cu siguranță nu concep să nu termine în primele 4, iar West Ham, actuala ocupantă a locului 4, e o nucă tare, lucru demonstrat și ieri, pe Etihad.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Un nou meci amânat în Premier League: Leicester - Norwich, reprogramat din cauza COVID-19
30/12/2021 LA 20:41
Premier League
Breaking News: Leicester - Tottenham, amânat, din cauza COVID-19
16/12/2021 LA 12:32