Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucas Moura l-a sunat pe Willian când a aflat că vine Mourinho: ”Eram anxios!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/01/2020 la 16:14 GMT+2

Lucas Moura a dezvăluit că l-a contactat pe Willian de la Chelsea în momentul în care a aflat că Jose Mourinho va fi noul antrenor de la Tottenham.

Lucas Moura et José Mourinho (Tottenham)

Credit imagine: Getty Images

Lucas Moura a vorbit într-un interviu acordat site-ului brazilian Globo Esporte despre convorbirea cu Willian.
”Am vorbit cu Willian. Când Mourinho a venit la Tottenham, Willian mi-a vorbit foarte bine de el. Când un antrenor ca Mourinho vine la echipă, normal este să fii anxios, ești curios cum vor fi antrenamentele de zi cu zi”, a declarat Lucas Moura.
lucas moura
Moura a adăugat: ”William a spus că a fost o perioadă foarte bună la Chelsea cu Mourinho și că este un antrenor grozav. Mi-a spus că o să îmi placă. Eu îmi trag singur concluziile din ce văd zi de zi la antrenamente. A fost până acum o atmosferă foarte pozitivă”.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo