Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United i-a oferit 100 de milioane € Barcelonei pentru Ansu Fati

Cristian Mihală

Actualizat 09/06/2020 la 08:49 GMT+3

Jurnaliștii de la sport.es au dezvăluit numele echipei care a oferit săptămâna trecută 100 de milioane de euro pentru Ansu Fati. Manchester United este formația care era gata să stabilească recordul Premier League în materie de transferuri.

Ansu Fati se anunță urmașul lui Messi la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Ansu Fati este un om al recordurilor de precocitate și mulți anticipează că va avea un viitor strălucit. Chiar și în aceste condiții, o ofertă de 100 de milioane de euro pentru un tânăr de doar 17 ani, care nu e titular la Barcelona, surprinde.
Cum la fel de surprinzătoare a fost decizia conducerii clubului catalan de a refuza pe loc oferta, chiar dacă aceasta e una incredibilă, mai ales în contextul crizei generate de pandemia de coronavirus.
După ce au dezvăluit cum a decurs discuția între conducătorii Barcelonei când au aflat de interesul pentru Ansu Fati, jurnaliștii iberici au aflat și numele formației care era gata de acest sacrificiu financiar impresionant. Manchester United vrea să revină în elita fotbalului englez și e gata de achiziții importante pentru a-i oferi lui Solskjaer un lot care să concureze cu Liverpool și City.
Totuși, "diavolii" par să se axeze pe un proiect de durată și țintesc doar fotbaliști foarte tineri. În lotul norvegianului se află deja o mulțime de fotbaliști extrem de tineri, unii dintre ei care deja au confirmat, deși au 25 de ani sau mai puțin: Bruno Fernandes, Daniel James, McTominay, Martial, Rashford sau Greenwood.
Până să meargă pe "pista" Ansu Fati, United a fost legată de o altă viitoare mare stea a fotbalului mondial: Jadon Sancho, de la Dortmund.

Messi, despre Ansu Fati

Mulți deja consideră că Fati are calități care îl recomandă să îi calce pe urme lui Messi, deși e evident că acest lucru va fi aproape imposibil. Au fost o mulțime de fotbaliști extrem de talentați care nu au reușit să rămână în prim planul fotbalului mondial o perioadă îndelungată.
Leo Messi consideră ca Ansu Fati are potențialul de a deveni unul dintre cei mai buni jucători din lume, însă căpitanul Barcei a încercat să domolească așteptările enorme ale fanilor și ale media.
Dacă privesc situația lui cu ochii mei, aș vrea să fie promovat gradual, la fel cum a fost pentru mine când am început, să o ia ușor fără să se pună presiune pe el. Trebuie să ne amintim că este încă foarte tânăr. Sper că va continua să se simtă bine și că tot entuziasmul din jurul său să nu aibă un efect negativ pentru că are calitatea necesară pentru a fi unul dintre cei mai buni | Lionel Messi.
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo