Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Massimiliano Allegri transmite un mesaj clar: ”Vreau să antrenez în Premier League!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 05/12/2020 la 17:00 GMT+2

Massimilliano Allegri, cu șase titluri de campion în Serie A în palmares, nu a mai antrenat nicio echipă de un an și jumătate.

Massimiliano Allegri

Credit imagine: Getty Images

Fostul antrenor al celor de la Juventus și AC Milan a declarat că dorește să antreneze în Premier League. Despre Allegri s-a scris că este dorit de Manchester United și Arsenal printre alte cluburi, însă italianul de 53 de ani nu a mai antrenat pe nimeni de când a părăsit Juventus la sfârșitul sezonului 2018/2019.
Allegri a câștigat cinci titluri la rând cu Juventus. De asemenea, este ultimul antrenor care a adus titlul pe San Siro pentru AC Milan în 2011.

Massimiliano Allegri, cu ochii pe Premier League

”Mi-aș dori să experimentez Premier League. În Italia, am fost la Milan timp de patru ani. Apoi cinci ani la Juventus. Acum aș putea lucra din nou în Italia, dar este greu. Sau în Anglia.
Pentru mine, fotbalul englez este din ce în ce mai bun, ajung mulți jucători străini acolo. Și totul este mai tacticizat decât acum zece ani. Anglia este acum mai sofisticată și tacticizată, dar respectând în același timp tradiția fotbalului englez. Este un echilibru bun”, a declarat Allegri pentru The Times.
”Este important ca fiecare țară să aibă stilul și istoria sa. Anglia este diferită de Italia, care este diferită de Spania, Germania. Este greu să schimbi istoria”, a continuat italianul.
Allegri consideră că Liverpool și Bayern Munchen sunt cele mai bune echipe din Europa în acest moment și este un fan al lui Jurgen Klopp: ”În fiecare an ei se îmbunătățesc. Liverpool are jucători care sunt rapizi, tehnici și puternici din punct de vedere fizic”.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo