Fostul antrenor al celor de la Juventus și AC Milan a declarat că dorește să antreneze în Premier League. Despre Allegri s-a scris că este dorit de Manchester United și Arsenal printre alte cluburi, însă italianul de 53 de ani nu a mai antrenat pe nimeni de când a părăsit Juventus la sfârșitul sezonului 2018/2019.
Allegri a câștigat cinci titluri la rând cu Juventus. De asemenea, este ultimul antrenor care a adus titlul pe San Siro pentru AC Milan în 2011.

Massimiliano Allegri, cu ochii pe Premier League

Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
”Mi-aș dori să experimentez Premier League. În Italia, am fost la Milan timp de patru ani. Apoi cinci ani la Juventus. Acum aș putea lucra din nou în Italia, dar este greu. Sau în Anglia.
Pentru mine, fotbalul englez este din ce în ce mai bun, ajung mulți jucători străini acolo. Și totul este mai tacticizat decât acum zece ani. Anglia este acum mai sofisticată și tacticizată, dar respectând în același timp tradiția fotbalului englez. Este un echilibru bun”, a declarat Allegri pentru The Times.
”Este important ca fiecare țară să aibă stilul și istoria sa. Anglia este diferită de Italia, care este diferită de Spania, Germania. Este greu să schimbi istoria”, a continuat italianul.
Allegri consideră că Liverpool și Bayern Munchen sunt cele mai bune echipe din Europa în acest moment și este un fan al lui Jurgen Klopp: ”În fiecare an ei se îmbunătățesc. Liverpool are jucători care sunt rapizi, tehnici și puternici din punct de vedere fizic”.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
27/05/2022 LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38