Viitorul lui Mbappe va fi cunoscut în următoarele zile, așa cum fotbalistul însuși a anunțat în presa franceză aseară.
"Voi anunța oficial decizia mea, înainte de a merge la naționala Franței, în iunie. E o chestiune de zile", a spus vârful francez referitor la una dintre cele mai urmărite "telenovele" din istoria fotbalului mondial.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
ACUM O ORĂ
Potrivit L'Equipe, nu va fi o alegere între PSG și Real Madrid, așa cum s-a tot speculat, în lupta pentru semnătura vârfului francez care devine jucător liber de contract din iunie intrând și Liverpool.
Această idee era una la care Klopp s-a tot gândit în ultima perioadă, dar salariul uriaș al francezului părea că va face mutarea improbabilă. Și, totuși, după ce City a mutat, achiziționându-l deja pe Haaland, Liverpool e pregătită să facă tot ce depinde de ea pentru a-l aduce pe celălalt super-golgheter tânăr al fotbalului mondial.
CITEȘTE ȘI:
TEN HAG PREGĂTEȘTE O MUTARE DE GENIU! TRANSFERUL PRIN CARE UNITED ÎNCEARCĂ SĂ DEA O DUBLĂ LOVITURĂ

De ce ar prefera Mbappe Liverpool în detrimentul lui Real Madrid și PSG

Chiar dacă "galacticii" îi oferă un salariu uriaș, iar PSG supralictează cu peste 50 de milioane/an (plus 100 de milioane la semnătură), formația lui Klopp are o șansă bună să îl convingă pe francez.
Din câte se pare, francezul ar fi în dubii să meargă la Madrid, nefiind foarte încântat de proiectul de acolo. În egală măsură, conducerea lui PSG nu îi oferă garanții clare că proiectul se va transforma într-un trofeu UCL în următorii ani, marea dorință a lui Mbappe. În schimb, discuţiile avute cu tehnicianul lui Liverpool l-au vrăjit, cei doi având o filosofie similară despre fotbal. Să evolueze în Premier League, cel mai puternic campionat din lume, la un club cu o asemenea istorie și care e atât de puternic în toate compartimentele pare o variantă pe care Mbappe o ia tot mai serios în calcul.
În acest moment, tot ce se întâmplă la Liverpool, din punct de vedere al politicii de transferuri, se leagă de decizia lui Mbappe. Oficialii clubului nu tratează vreo altă achiziție pentru la vară, tot bugetul de mutări urmând să fie destinat pentru salariul starului francez.
Eventuala venire a lui Mbappe pune presiune imensă pe Mane și Salah, care încă nu au prelungit contractele scadente în 2023. În măsura în care se va realiza transferul campionului mondial din 2018, mai mult ca sigur că oficialii "cormoranilor" vor renunța fie la Salah, fie la Mane, încă din această vară.
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
ACUM 5 ORE
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
ACUM 10 ORE