Arsenal merge pe Anfield luni seară de la 22:00 în direct pe Eurosport 1 cu scopul de a opri o serie nefastă de cinci meciuri în care a primit 20 de goluri. Tunarii au avut recent evoluții mai bune împotriva lui Liverpool sub comanda lui Arteta.
Arsenal a învins-o pe Liverpool cu 2-1 pe Emirates în iulie iar apoi a triumfat din nou, de această dată la penalty-uri, în Supercupa Angliei luna trecută. Aceste victorii au venit cu o posesie de 31% respectiv 41% iar Mikel Arteta a fost dispus să așeze echipa într-o manieră mai conservatoare decât de obicei. Spaniolul a declarat că deși i-ar fi plăcut ca Arsenal să aibă mai mult controlul, ei nu trebuie să alerge înainte să învețe să meargă.

Mikel Arteta, dispus să schimbe tactica pentru meciurile tari

Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
”Câteodată este vorba despre ce vrei să faci iar în alte situații este despre ceea ce poți, având în vedere ce adversari ei. în acele meciuri am avut perioade lungi în care a trebuit să ne apărăm foarte retras, dar trebuie să găsim modalități de a câștiga”, a afirmat Arteta.
”Eu sunt aici ca să câștig. Dacă vin cu o propunere diferită care ne-ar expune echipa acum, nu cred că ar fi în interesul clubului sau al jucătorilor. În funcție de ce jucători avem la dispoziție, ne putem schimba planul. Trebuie să ne putem adapta. Cred că în fotbalul de astăzi nu merge o singură tactică mereu”, a completat spaniolul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31