Arsenal merge pe Anfield luni seară de la 22:00 în direct pe Eurosport 1 cu scopul de a opri o serie nefastă de cinci meciuri în care a primit 20 de goluri. Tunarii au avut recent evoluții mai bune împotriva lui Liverpool sub comanda lui Arteta.
Arsenal a învins-o pe Liverpool cu 2-1 pe Emirates în iulie iar apoi a triumfat din nou, de această dată la penalty-uri, în Supercupa Angliei luna trecută. Aceste victorii au venit cu o posesie de 31% respectiv 41% iar Mikel Arteta a fost dispus să așeze echipa într-o manieră mai conservatoare decât de obicei. Spaniolul a declarat că deși i-ar fi plăcut ca Arsenal să aibă mai mult controlul, ei nu trebuie să alerge înainte să învețe să meargă.

Mikel Arteta, dispus să schimbe tactica pentru meciurile tari

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
”Câteodată este vorba despre ce vrei să faci iar în alte situații este despre ceea ce poți, având în vedere ce adversari ei. în acele meciuri am avut perioade lungi în care a trebuit să ne apărăm foarte retras, dar trebuie să găsim modalități de a câștiga”, a afirmat Arteta.
”Eu sunt aici ca să câștig. Dacă vin cu o propunere diferită care ne-ar expune echipa acum, nu cred că ar fi în interesul clubului sau al jucătorilor. În funcție de ce jucători avem la dispoziție, ne putem schimba planul. Trebuie să ne putem adapta. Cred că în fotbalul de astăzi nu merge o singură tactică mereu”, a completat spaniolul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53