Mikel Arteta plănuiește schimbări marjore în lotul lui Arsenal.
Tunarii au parte de un sezon de coșmar și cel mai probabil nu vor prinde un loc de cupă europeană iar eliminarea din Europa League a scăzut și mai mult șansele unei participări europene stagiunea următoare.
Având în vedere că fanii încă sunt furioși și din cauza scandalului cu Super Liga, Mikel Arteta are multe de reparat, atât pe teren, cât și în afara lui.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM O ORĂ
Problemele de pe teren sunt prioritatea lui Arteta iar spaniolul susține că beneficiază de susținerea conducerii pentru a face schimbări importante în lotul tunarilor.

Mikel Arteta are parte de susținerea conducerii

”Lotul are nevoie de o schimbare. Au fost deja multe schimbări în decembrie, ceea ce nu se mai făcuse de mulți ani, dar asta ne arată unde suntem”, a declarat Arteta înainte de meciul cu West Brom.
”Este nevoie de o schimbare majoră iar patronii vor susține asta”, a adăugat Arteta.
Sezonul trecut Arsenal a câștigat Cupa Angliei cu Arteta pe bancă, însă acum tunarii se află abia pe 10 în Premier League iar presiunea crește.
”Știm ce s-a întâmplat aici în ultimele 18 luni. Doar noi știm, cei care am fost aici. Este incredibil ce am construit. Dar acum timpul ne prinde din urmă. Dacă diferența față de cluburile de top devine prea mare, vom avea o misiune imposibilă”, a precizat spaniolul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39