Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIRAL | Mourinho și-a găsit alt job, după ce a fost demis de la Tottenham! Unde va debuta

Cosmin Cioboata

Actualizat 10/05/2021 la 14:48 GMT+3

Jose Mourinho (58 de ani) și-a găsit repede alt job, după ce a fost dat afară de la Tottenham. "The Special One" va debuta în presa sportivă, ca editorialist și comentator la The Sun, respectiv TalkSport.

Jose Mourinho nicht mehr Teammanager bei Tottenham

Credit imagine: SID

Jose Mourinho a luat pauză de la cariera de antrenor, după ce a fost demis de la Tottenham în urmă cu 10 zile. Managerul portughez va debuta în presa sportivă, la două publicații celebre din Marea Britanie: The Sun și TalkSport.

Mourinho și-a găsit alt job, după ce a fost demis de la Tottenham

La primul cotidian va îndeplini rolul de editorialist pe parcursul Campionatului European din vară, în timp ce la TalkSport va fi comentator.
The Sun și TalkSport i-au făcut o primire de gală lui Mourinho, unul dintre cei mai buni antrenori din fotbalul modern. După ani de zile în care a dus o luptă cu multe publicații din presa internațională, "The Special One" va schimba taberele.
La The Sun, tehnicianul lusitan va scrie un editorial zilnic, pe durata Euro 2020, în care va comenta tot ce se întâmplă la turneul final din vară, găzduit și de București.

Unde ar putea ajunge Mourinho în sezonul viitor

Jose Mourinho va pune astfel o scurtă pauză carierei sale extraordinare de antrenor. Totuși, așa cum a spus chiar el, nu vrea să stea prea mult timp departe de banca tehnică. În presa internațională s-a scris că portughezul ar fi dorit la Inter începând din sezonul viitor.
Mourinho a scris istorie pe banca "nerazzurrilor", reușind să câștige, printre altele, 2 titluri în Serie A și o Ligă a Campionilor, în perioada 2008-2010. În același timp, în presa spaniolă a fost lansat zvonul că Florentino Perez vrea să-l aducă pe Mourinho la Real Madrid, o altă echipă pregătită de tehnician în trecut.
Între timp, Tottenham caută intens un înlocuitor potrivit pentru Mourinho, iar misiunea este mult mai grea decât anticipaseră londonezii. Până acum, oficialii lui Spurs au ratat 3 antrenori de top: Julian Nagelsmann, Brendan Rodgers și Erik ten Hag. Primul s-a înțeles cu Bayern Munchen, în timp ce ceilalți doi vor continua la Leicester, respectiv Ajax.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo