Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”N-avem nevoie de lecții de istorie de la tine!” Schimb dur de cuvinte între fani și Solskjaer

Vlad Dumitrescu

Publicat 22/04/2021 la 15:10 GMT+3

Fanii lui Manchester United au mers să protesteze față de familia Glazer la baza de antrenamente a clubului.

Manchester United: Fans protestieren gegen die Super League

Credit imagine: Imago

Conform contului de Twitter Red Issue, aparțin unui fan al lui Manchester United care a fost la fața locului, suporterii au cerut ca Solskjaer să iasă afară de îndată ce au ajuns la Carrington, baza de antrenamente a locului.
Solskjaer a refuzat inițial pentru că fanii erau prea ”intimidanți”, însă norvegianul a cedat în cele din urmă.
În momentul în care a ieșit, Solskjaer a fost întrebat de fani de ce nu contestă și acum patronii americani, așa cum a făcut-o în 2005 pe vremea când era jucător la United. Atunci Solskjaer s-a alăturat Manchester United Supporters Trust și a condamnat preluarea clubului de către familia Glazer.

Solskjaer a avut un dialog tensionat cu fanii

Solskjaer a răspuns susținând că Joel Glazer ”iubește clubul”, la care fanii au afirmat că el iubește ”doar banii pe care îi scoate din club”.
A urmat un dialog încins însă la un moment dat unul dintre fani a putut fi auzit spunându-i norvegianului: ”Nu avem nevoie de lecții de la tine!”.
Suporterii au blocat cele două intrări, apoi au mers pe terenul de antrenament al trupei lui Solskjaer, afișând mai multe bannere: "Glazers Out", "Noi decidem când jucați" și "51% MUFC". Ultimul mesaj face referire la modelul german de finanțare, în care suporterii dețin pachetul majoritar de acțiuni al clubului.
Prima consecință a Super Ligii, din tabăra lui Manchester United, a fost despărțirea de vicepreședintele Ed Woodward. Acesta a anunțat că va pleca de la club la finalul anului. Woodward a fost unul dintre oamenii de bază implicați în noul proiect, care ar fi adâncit ireparabil "prăpastia" dintre cluburile bogate și celelalte din Europa.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo