Conform contului de Twitter Red Issue, aparțin unui fan al lui Manchester United care a fost la fața locului, suporterii au cerut ca Solskjaer să iasă afară de îndată ce au ajuns la Carrington, baza de antrenamente a locului.
Solskjaer a refuzat inițial pentru că fanii erau prea ”intimidanți”, însă norvegianul a cedat în cele din urmă.
În momentul în care a ieșit, Solskjaer a fost întrebat de fani de ce nu contestă și acum patronii americani, așa cum a făcut-o în 2005 pe vremea când era jucător la United. Atunci Solskjaer s-a alăturat Manchester United Supporters Trust și a condamnat preluarea clubului de către familia Glazer.
Premier League
Lucian Sânmărtean a ales jucătorul etapei a-35-a din Premier League
ACUM 30 MINUTE

Solskjaer a avut un dialog tensionat cu fanii

Solskjaer a răspuns susținând că Joel Glazer ”iubește clubul”, la care fanii au afirmat că el iubește ”doar banii pe care îi scoate din club”.
A urmat un dialog încins însă la un moment dat unul dintre fani a putut fi auzit spunându-i norvegianului: ”Nu avem nevoie de lecții de la tine!”.
Suporterii au blocat cele două intrări, apoi au mers pe terenul de antrenament al trupei lui Solskjaer, afișând mai multe bannere: "Glazers Out", "Noi decidem când jucați" și "51% MUFC". Ultimul mesaj face referire la modelul german de finanțare, în care suporterii dețin pachetul majoritar de acțiuni al clubului.
Prima consecință a Super Ligii, din tabăra lui Manchester United, a fost despărțirea de vicepreședintele Ed Woodward. Acesta a anunțat că va pleca de la club la finalul anului. Woodward a fost unul dintre oamenii de bază implicați în noul proiect, care ar fi adâncit ireparabil "prăpastia" dintre cluburile bogate și celelalte din Europa.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Plusuri și minusuri după etapa a-35-a din Premier League
ACUM O ORĂ
Premier League
Agentul lui Jack Grealish a oferit informații de ultimă oră. Ce se întâmplă cu transferul la United
ACUM 3 ORE