Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nasri a dezvăluit că a fost la un pas să îi dea cu ghetele în cap lui Mancini. Ce s-a întâmplat

Cristian Mihală

Publicat 30/12/2021 la 19:11 GMT+2

Roberto Mancini este fără îndoială unul dintre antrenorii anului în fotbal, după ce a dus Italia spre titlul european. Totuși, pe vremea când a antrenat-o pe City, din care a făcut campioana Angliei, nu toată lumea îl aprecia, din cauza caracterului dificil. Samir Nasri a dezvăluit un episod în care a fost la un pas să facă o eroare regretabilă.

Roberto Mancini Samir Nasri Manchester City

Credit imagine: AFP

Roberto Mancini a preluat squadra azzurra după ce aceasta ratase participarea la Mondialul din Rusia și a făcut din aceasta una dintre cele mai puternice formații din lume, în vară câștigând Euro.
Tehnicianul italian pare un garant al performanțelor, Fiorentina, Lazio sau Inter câștigând trofee cu fostul atacant la timonă. În urmă cu 10 ani, Mancini a fost arhitectul primului titlu al lui City în era "petrodolarilor", dar nu toți jucătorii "cetățenilor" au avut o relație excelentă cu antrenorul.
CITEȘTE ȘI

Nasri, nemulțumit de atitudinea lui Mancini

Samir Nasri, el însuși un fotbalist capricios, a intrat în numeroase dispute cu Mancini. Una, în mod special, l-a marcat: o deplasare la Wolves, în primăvara lui 2012, în care tehnicianul l-a criticat dur pe toată durata primei reprize, folosind cuvinte care nu apar în dicționar.
"În prima repriză a acelui meci m-a tot certat, mereu îmi dădea doar mie indicații. I-am zis să se oprească: "Dacă nu ești mulțumit de mine, schimbă-mă". La pauză, eram pregătit să ies. În vestiar, mi-am scos ghetele din picioare și i-am zis lui Yaya (n.r. Toure), care stătea lângă mine, că, dacă îmi va vorbi urât, îi arunc cu ghetele în cap. Mancini e un antrenor care vorbea foarte urât cu toți jucătorii", a dezvăluit Nasri, citat de Mirror.
În cele din urmă, odată sosit în vestiar, Mancini a avut un discurs dur la adresa lui Nasri, dar acesta a găsit puterea să se abțină, deși a menționat că la rândul său i-a adresat cuvinte grele italianului.
Mancini a rămas la cârma lui City până la finalul stagiunii 2012-2013, în timp ce Nasri a îmbrăcat tricoul "cetățenilor" până în 2017, deși în ultimele sezoane nu a mai prins un loc de titular (chiar a fost împrumutat pentru un sezon, la Sevilla).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo