Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”Nu voiam să văd pe nimeni, îmi era rușine!” Mărturia unui jucător din Premier League

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/05/2020 la 10:22 GMT+3

Michael Keane a recunoscut că a început să plângă în fața familiei sale după ce a ajuns ”în cel mai jos punct” în perioada plină de accidentări și formă slabă a carierei sale.

Dusan Tadic of Southampton is tackled by Michael Keane of Everton as Gylfi Sigurdsson of Everton looks on

Credit imagine: Getty Images

”Nu voiam să ies din casă, nu voiam să văd pe nimeni. Îmi era rușine de cum mergeau lucrurile pe teren așa că nu voiam să fiu văzut pe nicăieri, nu voiam să fac nimic. Am ținut asta în mine mult timp și am muncit din greu și până la urmă am schimbat situația pe teren, dar în final emoțiile m-au copleșit”, a povestit fundașul lui Everton pentru BBC.
”Nu am avut chiar o cădere totală, dar am povestit familiei în lacrimi prin ce treceam. A fost un moment esențial în care am ajuns practic în cel mai jos punct. De acolo situația doar s-a îmbunătățit, cu ajutorul familiei și prietenilor și am început să vorbesc cu un psiholog, ceea ce fac și acum”, a continuat Keane, care acum susține organizațiile non-guvernamentale care încurajează discuțiile despre sănătatea mintală.
Keane a început să aibă probleme la scurt timp după ce a ajuns la Everton pentru suma record de 30 de milioane de lire în iulie 2017. El s-a accidentat în meciul din Cupa Ligii cu Sunderland. A continuat să joace în acel meci și în săptămânile următoare cu ajutorul medicamentelor anti-durere dar și cu o infecție care s-a inflamat ulterior și l-a determinat pe Keane să se interneze în spital.
”Atunci voiam doar să fiu alături de colegi, treceam printr-o perioadă grea. Nu voiam să las impresia că renunț, chiar dacă aveam o accidentare validă. Voiam doar să joc și să dau tot ce am mai bun, dar acum nu cred că am făcut bine”, a afirmat Keane.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo