”Nu voiam să ies din casă, nu voiam să văd pe nimeni. Îmi era rușine de cum mergeau lucrurile pe teren așa că nu voiam să fiu văzut pe nicăieri, nu voiam să fac nimic. Am ținut asta în mine mult timp și am muncit din greu și până la urmă am schimbat situația pe teren, dar în final emoțiile m-au copleșit”, a povestit fundașul lui Everton pentru BBC.
”Nu am avut chiar o cădere totală, dar am povestit familiei în lacrimi prin ce treceam. A fost un moment esențial în care am ajuns practic în cel mai jos punct. De acolo situația doar s-a îmbunătățit, cu ajutorul familiei și prietenilor și am început să vorbesc cu un psiholog, ceea ce fac și acum”, a continuat Keane, care acum susține organizațiile non-guvernamentale care încurajează discuțiile despre sănătatea mintală.
Keane a început să aibă probleme la scurt timp după ce a ajuns la Everton pentru suma record de 30 de milioane de lire în iulie 2017. El s-a accidentat în meciul din Cupa Ligii cu Sunderland. A continuat să joace în acel meci și în săptămânile următoare cu ajutorul medicamentelor anti-durere dar și cu o infecție care s-a inflamat ulterior și l-a determinat pe Keane să se interneze în spital.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
22/10/2021 LA 11:08
”Atunci voiam doar să fiu alături de colegi, treceam printr-o perioadă grea. Nu voiam să las impresia că renunț, chiar dacă aveam o accidentare validă. Voiam doar să joc și să dau tot ce am mai bun, dar acum nu cred că am făcut bine”, a afirmat Keane.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
22/10/2021 LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
22/10/2021 LA 08:09