Man United a avut o șansă mare de a se apropia de Chelsea în clasamentul din Premier League după egalul echipei lui Lampard din derby-ul cu Arsenal, însă United a suferit un nou șoc în partida cu Burnley. Wood și Rodriguez au marcat pentru o înfrângerea grea a lui United, fanii părăsind Old Trafford cu minute bune înainte de fluierul de final.
Ole Gunnar Solskjaer a vorbit despre dorința ca Man United să transfere jucători în această iarnă pentru a face față la finalul sezonului. Accidentările unor jucători cheie precum Marcus Rashford, Scott McTominay și Paul Pogba au afectat-o serios pe United în lupta pentru top 4.
Cel mai important lucru este să performăm pe teren iar această evoluție nu a fost suficient de bună pentru o echipă ca Manchester United
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27

Solskjaer vrea transferuri

Man United negociază transferurile unor jucători precum Bruno Fernandes, Piatek sau tânărul Bellingham. Cu 8 zile înaintea terminării perioadei de transferuri însă, United nu a adus pe nimeni.
Lucrăm din greu pentru a progresa și pentru a aduce noi jucători și sperăm să reușim să facem transferuri. Cred că toată lumea vede că jucătorii sunt împinși la limită. Sunt epuizați și nu am niciun motiv să mă plâng de vreunul dintre ei pentru că au dat absolut tot ce aveau
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Ten Hag a întocmit o listă de 4 super fotbaliști, dintre care se va alege înlocuitorul lui Pogba
11/05/2022 LA 17:51
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55