Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pickford, măsură extremă! Speriat de fanii lui Liverpool, portarul a apelat la o soluţie unică

Cosmin Cioboata

Actualizat 28/10/2020 la 12:19 GMT+2

Jordan Pickford s-a aflat în centrul atenției în ultima perioadă, după ce l-a faultat grav pe Virgil van Dijk în derby-ul Everton - Liverpool 2-2. Ca urmare a intrării criminale a lui Pickford, fundașul olandez riscă să rateze restul sezonului.

Jordan Pickford, goalkeeper-ul lui Everton

Credit imagine: Eurosport

Pickford a scăpat de orice avertisment, deși faultul său merita, fără doar și poate, să fie sancționat cu cartonaș roșu și mai multe etape de suspendare. Arbitrul VAR de la "Merseyside Derby" n-a considerat că faza faultului trebuie să fie analizată. Ca urmare, nici Comisiile din Anglia n-au putut interveni după ce au primit raportul arbitrului.
Pickford a scăpat de suspendare, însă nu și de furia suporterilor lui Liverpool. Aceștia i-au trimis chiar mesaje de amenințare cu moartea, în urma cărora portarul lui Everton a luat o decizie extremă.

Pickford și-a angajat bodyguarzi, după ce a primit mesaje de aminințare cu moartea

Potrivit Daily Mail, goalkeeper-ul naționalei Angliei a apelat la o firmă de securitate, iar acum casa lui este păzită 24/24 de bodyguarzi.
"Pickford este șocat de nivelul abuzului primit după meciul cu Liverpool și este determinat să apeleze la orice mijloc ca să asigure siguranța familiei sale.", au informat jurnaliștii britanici.
Săptămână trecută, bodyguarzii au fost văzuți în jurul casei lui Pickford, estimată la o valoare de 2,5 milioane de lire, unde portarul lui Everton locuiește alături de soție și fiul său.
În același timp, specialiștii în securitate i-au sfătuit pe Pickford și soția lui să stea departe de rețelele sociale în următoarea perioadă, pentru a evita orice formă de abuz.
Poliția din Merseyside a demarat deja o anchetă, ca urmare a mesajelor amenințătoare primite de Pickford după derby-ul de pe Goodison Park.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo