Pickford a scăpat de orice avertisment, deși faultul său merita, fără doar și poate, să fie sancționat cu cartonaș roșu și mai multe etape de suspendare. Arbitrul VAR de la "Merseyside Derby" n-a considerat că faza faultului trebuie să fie analizată. Ca urmare, nici Comisiile din Anglia n-au putut interveni după ce au primit raportul arbitrului.
Pickford a scăpat de suspendare, însă nu și de furia suporterilor lui Liverpool. Aceștia i-au trimis chiar mesaje de amenințare cu moartea, în urma cărora portarul lui Everton a luat o decizie extremă.

Pickford și-a angajat bodyguarzi, după ce a primit mesaje de aminințare cu moartea

Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 15 ORE
Potrivit Daily Mail, goalkeeper-ul naționalei Angliei a apelat la o firmă de securitate, iar acum casa lui este păzită 24/24 de bodyguarzi.
"Pickford este șocat de nivelul abuzului primit după meciul cu Liverpool și este determinat să apeleze la orice mijloc ca să asigure siguranța familiei sale.", au informat jurnaliștii britanici.
Săptămână trecută, bodyguarzii au fost văzuți în jurul casei lui Pickford, estimată la o valoare de 2,5 milioane de lire, unde portarul lui Everton locuiește alături de soție și fiul său.
În același timp, specialiștii în securitate i-au sfătuit pe Pickford și soția lui să stea departe de rețelele sociale în următoarea perioadă, pentru a evita orice formă de abuz.
Poliția din Merseyside a demarat deja o anchetă, ca urmare a mesajelor amenințătoare primite de Pickford după derby-ul de pe Goodison Park.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 18 ORE
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 20 ORE