Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Planul pregătit de Premier League în urma amenințării coronavirus. Ce spune Jurgen Klopp

Sebastian Ujica

Actualizat 28/02/2020 la 15:19 GMT+2

Premier League a trimis ghiduri către cluburi în ceea ce privește coronavirus.

Liverpool - Klopp : "Les chiffres sont incroyables"

Credit imagine: Perform

Mai multe evenimente sportive majore din lume au fost afectate în ultimele zile de răspândirea coronavirus. Partida de rugby din Six Nations dintre Irlanda și Italia a fost amânată, mai multe meciuri din Serie A se vor disputa fără spectatori. Ultimele 2 etape din Turul Emiratelor Arabe Unite au fost anulate.
Coronavirus a ajuns în mai bine de 40 de țări în ultima lună după ce a apărut prima dată în China la sfârșitul lui 2019. Și în Marea Britanie există 19 cazuri confirmate. Astfel, Premier League a luat decizia de a trimite indicații către cluburile din Premier League pentru a preveni ca acestea să fie afectate de coronavirus.
Cluburile din Premier League au primit ghid similar cu alte companii sau locații care găzduiesc un număr mare de persoane. Ghidul primit de cluburi a trecut prin CPNI (Centre for the Protection of National Infrastructure) și a fost scris alături de medicul principal al ligilor englez de fotbal.
De asemenea, cluburile oferă în jurul stadioanelor sfaturi către fani ce includ informații despre ce simptome are coronavirus și cum să fie evitată infecția. Antrenorul liderului din Premier League, Jurgen Klopp, a fost întrebat despre situație în conferința de presă de astăzi de dinaintea partidei cu Watford de sâmbătă, transmisă în direct de Eurosport.
Pentru presezon nu ne-am gândit să schimbăm ceva din cauza coronavirus. Ne bazăm pe ceea ce ne spune departamentul medical. Tratăm foarte serios situația dar nu putem să evităm totul. Nu este o problemă a fotbalului, este o problemă a societății. Sperăm că oamenii mai inteligenți să găsească o soluție. Nu am spus nimănui să nu dea mâna cu adversarii. Nu ni s-a spus că nu putem juca așa că o vom face. Tratăm totul serios, însă nu ne pierdem capul din cauza situației
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo