Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pogba îi răspunde în sfârșit celui mai mare critic: ”Nici nu știam cine era!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 14/04/2020 la 13:50 GMT+3

Paul Pogba i-a răspuns lui Graeme Souness, unul dintre cei mai duri critici ai francezului. Mijlocașul lui Manchester United a afirmat că nici măcar nu știa cine este scoțianul.

Paul Pogba of Manchester United walks off after the Premier League match between against Newcastle United at Old Trafford on December 26, 2019 in Manchester, United Kingdom.

Credit imagine: Getty Images

Pogba a fost criticat asupru de legenda lui Liverpool în ultimii ani iar comentariile lui Souness despre francez au devenit virale și subiect de glume pe rețelele sociale, fanii așteptând mereu să vadă ce are de spus scoțianul după un nou meci al lui Pogba. Însă Pogba a răspuns în sfârșit acestor critici.
”Sincer, nici nu știam cine este. Am auzit că a fost un mare jucător și lucruri de acest gen. Îi știu fața, dar nu și numele”, a declarat Pogba pentru podcastul oficial al lui Manchester United.
”Nu sunt genul care să se uite mult la analize, mă uit la mult fotbal, dar nu stau după meci să ascult ce spun analiștii. Îmi place să mă concentrez pe fotbal”, a afirmat francezul.
Cea mai recentă critică asupra lui Pogba a lui Souness a venit într-o sesiune de întrebări cu fanii de pe Sunday Times. După ce a fost întrebat ce sfat ar avea pentru Pogba dacă ar fi coechipierul lui, Souness a răspuns: ”Pogba are tot ce îi trebuie pentru a fi un jucător de top - condiție fizică excelentă, o tehnică extraordinară, dar atitudinea lui este la polul opus față de a mea”.
”El iese pe teren cu un singur gând în minte: ”Voi încerca să arăt tuturor cât de deștept sunt și că pot fi eu vedeta”. Atitudinea mea era altfel. Eu respect următorul principiu: ”Mergi pe teren și muncește mai mult decât adversarul tău și vezi ce faci cu asta”. Mi-ar fi foarte ușor să joc împotriva lui”, a continuat Souness.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo