Pogba a fost criticat asupru de legenda lui Liverpool în ultimii ani iar comentariile lui Souness despre francez au devenit virale și subiect de glume pe rețelele sociale, fanii așteptând mereu să vadă ce are de spus scoțianul după un nou meci al lui Pogba. Însă Pogba a răspuns în sfârșit acestor critici.
”Sincer, nici nu știam cine este. Am auzit că a fost un mare jucător și lucruri de acest gen. Îi știu fața, dar nu și numele”, a declarat Pogba pentru podcastul oficial al lui Manchester United.
”Nu sunt genul care să se uite mult la analize, mă uit la mult fotbal, dar nu stau după meci să ascult ce spun analiștii. Îmi place să mă concentrez pe fotbal”, a afirmat francezul.
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 16 ORE
Cea mai recentă critică asupra lui Pogba a lui Souness a venit într-o sesiune de întrebări cu fanii de pe Sunday Times. După ce a fost întrebat ce sfat ar avea pentru Pogba dacă ar fi coechipierul lui, Souness a răspuns: ”Pogba are tot ce îi trebuie pentru a fi un jucător de top - condiție fizică excelentă, o tehnică extraordinară, dar atitudinea lui este la polul opus față de a mea”.
”El iese pe teren cu un singur gând în minte: ”Voi încerca să arăt tuturor cât de deștept sunt și că pot fi eu vedeta”. Atitudinea mea era altfel. Eu respect următorul principiu: ”Mergi pe teren și muncește mai mult decât adversarul tău și vezi ce faci cu asta”. Mi-ar fi foarte ușor să joc împotriva lui”, a continuat Souness.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
IERI LA 08:45
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
IERI LA 07:08