Portarul celor de la Bournemouth, Aaron Ramsdale, a dezvăluit că este unul dintre cei doi oameni care au fost testați pozitiv cu coronavirus în a doua rundă de testări. Ramsdale primise rezultat negativ cu doar 3 zile mai devreme, scrie Reuters.
Clubul din Premier League anunțase duminică faptul că a avut un jucător care a fost testat pozitiv, însă nu i-a fost dezvăluită identitatea.

Premier League, 8 cazuri de coronavirus

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Ramsdale a admis într-un interviu că situația îl sperie. "Testul meu de lunea trecută înainte de revenirea la antrenamente a fost negativ. Așa că săptămâna trecută am făcut lucrurile obișnuite precum mersul la supermarket și la benzinărie.
Am fost la fel de precaut ca înainte, când era starea de urgență, dar se pare că am luat virusul după un drum la supermarket
Jucătorul de 22 de ani a dezvăluit că nu a avut până acum simptome și că s-a auto-izolat din momentul în care a aflat rezultatul testului. Ramsdale abia revenise la antrenamente după ce cluburilor din Premier League le-a fost permis să reia antrenamente cu grupuri restrânse de jucători care sunt obligați să păstreze distanțarea socială.
"Acum am 7 zile de izolare acasă.. Nu este ideal, desigur, pentru antrenamente. Clubul a fost fantastic. Jucătorii și, mai ales, staff-ul mi-au transmis că dacă am nevoie de orice, doar să cer. Dacă am nevoie de cumpărături, le vor lăsa la ușă.
Este cu siguranță un șoc. Nu am fost în contact cu nimeni și am totuși virusul. Nu am simptome dar faptul că o persoană tânără și sănătoasă poate să aibă virusul fără să știe este înfricoșător și îngrijorător. Este un lucru care se poate întâmpla oricui și mi s-a întâmplat mie
Ramsdale este al 2-lea jucător din Premier League care confirmă că a fost testat pozitiv cu coronavirus după Adrian Mariappa de la Watford. Au avut loc 996 de testări în a două rundă și 2 cazuri pozitive, cluburile afectate luând decizia să nu publice identitatea celor testați pozitiv. În ciuda celor 8 cazuri, Premier League este pe drumul spre revenire.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52