Proiectul "Restart" dă semne că poate funcționa! Jucătorii, antrenorii și oamenii din staffurile cluburilor din Premier League au fost testați în al doilea val marți, joi și vineri, iar sâmbătă seara au venit rezultatele. Au fost efectuate 996 de teste cu o medie de 47 de teste pentru fiecare din cele 20 de cuburi din Premier League. Următorul val de teste va fi făcut luni și marți.
Procentul de cazuri de infectări în rândul poamenilor din Premier League este până acum de 0.45% pentru că au fost depistați pozitiv 8 oameni din 1774 de teste efectuate.
Toți cei 8 au fost izolați pentru o perioadă de 7 zile, iar antrenamentele pentru revenirea preconizată pe 12 iunie au continuat normal.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13
Watford este echipa cea mai afectată! Adrian Mariappa și alți doi membri ai staffului sunt între cei 6 depistați pozitiv în primul val de teste. Managerul Nigel Pearson a confirmat faptul că alți doi jucători au decis să între în autoizolare după ce au intrat în contact cu cei trei depistați pozitiv. O situație specială o are căpitanul lui Watford Troy Deeney, care a spus că nu vrea să se antreneze și să joace atâta vreme cât există cea mai mică posibilitate de infectare.
Într-o situația asemănătoare este și starul lui Chelsea, Kante. Campionul mondial a refuzat să se antreneze de frica pandemiei, iar Frank Lampard l-a lăsat să o facă acasă.

E Talks - Cel mai bun manager din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cine sunt favoriții la cucerirea Balonului de Aur cu doar trei luni înainte de acordarea trofeului
31/08/2021 LA 07:04
Ligue 1
Messi s-a detașat în lupta pentru Balonul de Aur! Cum arată topul favoriților după mutarea la PSG
13/08/2021 LA 16:47