Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul jucător care pleacă în această vară de la Liverpool. Klopp a confirmat: ”Totul este stabilit”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 08/07/2020 la 14:32 GMT+3

Jurgen Klopp a confirmat că nu îl va mai convoca pe Adam Lallana în acest sezon pentru a-i proteja viitorul transfer.

Jürgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Lallana a semnat o prelungire de contract până la sfârșitul sezonului însă nu a mai prins lotul de la revenirea fotbalului. Jucătorul de 32 de ani, despre care Klopp a declara că este ”o legendă”, are mai multe opțiuni atunci când contractul său va expira. Cea mai probabilă este o reuniune cu Brendan Rodgers la Leicester.
Fostul internațional englez a jucat în 178 de meciuri pentru Liverpool de când a fost transferat de cormorani pentru 25 de milioane de lire de la Southampton în 2014 însă Klopp nu îl va mai lua în considerare pentru ultimele cinci meciuri pentru că vrea să se asigure că el nu se va accidenta.
”Este clar că Adam va părăsi clubul în această vară, dacă mai începe vreodată vara. Deja îmi e dor de tot ce oferea el. În acest moment încă este aici dar îi vom duce lipsa. Este unul dintre cei mai influenți jucători de la antrenamente. Este un profesionist desăvârșit”, a declarat Klopp.

Jurgen Klopp vrea să îl ajute pe Lallana

”Dar acum avem o situație dificilă și îl respect pe Adam mult. Totul este stabilit în ceea ce-l privește. Este în condiție fizică bună, se antrenează, totul este în regulă, dar viitorul este al lui. Dacă vom avea nevoie de el pe teren, ne va ajuta. Se antrenează la capacitate maximă dar câtă vreme nu avem nevoie de el, doar se va antrena”, a afirmat Klopp.
”Au fost multe discuții despre jucătorii fără contracte. Cu el nici nu a fost o discuție. Era clar că Adam își va prelungi contractul și asta a vrut și el, dar nu îi voi risca viitorul. Asta este clar. Este unul dintre cei mai importanți jucători de aici și îi doresc numai bine în viitor. Din punctul meu de vedere este deja o legendă aici, așa că poate să fie o legendă și în altă parte sezonul viitor”, a completat germanul.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo