Lallana a semnat o prelungire de contract până la sfârșitul sezonului însă nu a mai prins lotul de la revenirea fotbalului. Jucătorul de 32 de ani, despre care Klopp a declara că este ”o legendă”, are mai multe opțiuni atunci când contractul său va expira. Cea mai probabilă este o reuniune cu Brendan Rodgers la Leicester.
Fostul internațional englez a jucat în 178 de meciuri pentru Liverpool de când a fost transferat de cormorani pentru 25 de milioane de lire de la Southampton în 2014 însă Klopp nu îl va mai lua în considerare pentru ultimele cinci meciuri pentru că vrea să se asigure că el nu se va accidenta.
”Este clar că Adam va părăsi clubul în această vară, dacă mai începe vreodată vara. Deja îmi e dor de tot ce oferea el. În acest moment încă este aici dar îi vom duce lipsa. Este unul dintre cei mai influenți jucători de la antrenamente. Este un profesionist desăvârșit”, a declarat Klopp.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 9 ORE

Jurgen Klopp vrea să îl ajute pe Lallana

”Dar acum avem o situație dificilă și îl respect pe Adam mult. Totul este stabilit în ceea ce-l privește. Este în condiție fizică bună, se antrenează, totul este în regulă, dar viitorul este al lui. Dacă vom avea nevoie de el pe teren, ne va ajuta. Se antrenează la capacitate maximă dar câtă vreme nu avem nevoie de el, doar se va antrena”, a afirmat Klopp.
”Au fost multe discuții despre jucătorii fără contracte. Cu el nici nu a fost o discuție. Era clar că Adam își va prelungi contractul și asta a vrut și el, dar nu îi voi risca viitorul. Asta este clar. Este unul dintre cei mai importanți jucători de aici și îi doresc numai bine în viitor. Din punctul meu de vedere este deja o legendă aici, așa că poate să fie o legendă și în altă parte sezonul viitor”, a completat germanul.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53