Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Proprietarii lui Manchester United vor să-i înduplece pe fani cu un transfer de 100 de milioane de €

Nicu Savin

Actualizat 05/05/2021 la 13:15 GMT+3

Manchester United este pe locul secund în Premier League și este aproape calificată în finala Europa League, dar apele de la gruparea de pe Old Trafford nu sunt deloc liniștite. Suporterii sunt profund nemulțumiți de politica proprietarilor și solicită vânzarea clubului de către familia Glazer. Aceasta din urmă nu intenționează să renunțe la club și vor să-i împace pe fanii cu un transfer colosal.

Fanii lui Manchester United , protestând împotriva proprietarilor clubului

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a fost printre cele 12 echipe care au dorit să fondeze Super Liuga Europeană. Deși gruparea engleză a renunțat printre primele la proiect, ca urmare a reacției negative din partea întregii opinii publice, suporterii clubului de pe Old Trafford au declanșat o serie rară de proteste împotriva proprietarilor, cărora le cer insistent să vândă echipa.
Acestea au culminat duminică cu o amplă mișcare de protest în jurul și chiar în incinta stadionului Old Trafford. Ca urmare, meciul cu Liverpool din etapa a 34-a din Premier League a fost amânat și United riscă sancțiuni severe.
Fanii sunt dispuși să meargă până la capăt în această poveste, dar familia Glazer, care deține pachetul majoritar de acțiuni nu este dispusă să pe facă pe plac suporterilor si să vândă clubul. Pentru a-i îndupleca pe fanii furioși, frații Glazar au decis să investească o sumă importantă în această vară, pentru a-i face lui Solskjaer o adevărată super-echipă, care să redevină campioană în Premier League.

Harry Kane

Manchester United, gata să ofere 100 de milioane de € pentru Harry Kane

Principalul vizat pentru un transfer pe Old Trafford este Harry Kane. Daily Mail scrie că United e gata să pună pe masă 100 de milioane de € pentru a-l lua pe atacantul lui Tottenham.
În ultima vreme au apărut numeroase informații despre plecarea lui Harry Kane, care își dorește să ajungă la o echipă cu care să câștige trofee. Atacantul a făcut un nou sezon foarte bun, dar Spurs a ratat din nou toate obiectivele: a ieșit repede din lupta pentru titlu, a părăsit prematur Cupa Angliei și Europa League și a pierdut finala Cupei Ligii Angliei.
În aceste condiții, răbdarea lui Kane se pare că s-a terminat și atacantul vrea o nouă provocare în carieră. Singura problemă este că Tottenham nu vrea să îl vândă pe Kane la o echipă din Premier League. Londonezii ar prefera să îl cedeze în afara Angliei, pentru a nu-și întări o rivală, dar opțiunile sunt puține dincolo de granițele Albionului.
PSG ar fi cea mai viabilă dintre ele, deoarece relația dintre Kane și Pochettino este una foarte apropiată. Presa internațională a scris și despre Barcelona sau Real Madrid ca fiind interesate de un transfer al lui Kane, dar principalele opțiuni ale celor 2 granzi din La Liga sunt cu totul altele.
Dacă ar reuși în cele din urmă transferul lui Harry Kane, Manchester United ar fi acoperită pe postul de atacant central, unde echipa a suferit în ultimii ani. Solskjaer îl vrea pe Cavani încă un an la United, dar cu siguranță norvegianul ar fi foarte încântat dacă Harry Kane ar ajunge sub comanda sa din vară.
Meciurile din Premier League de pe Eursoport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo