Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG și Chelsea, interesate de unul dintre cei mai promițători jucători ai lui Manchester United

Vlad Dumitrescu

Actualizat 13/02/2020 la 16:46 GMT+2

Paris Saint-Germain și Chelsea sunt interesate de portarul celor de la Manchester United, Dean Henderson, conform surselor ESPN.

Solskjær

Credit imagine: Getty Images

Henderson a devenit unul dintre cei mai promițători portari din Premier League, după un sezon impresionant la Sheffield United, acolo unde este împrumutat de Manchester United.
Jucătorul de 22 de ani are un contract cu Manchester United până în 2022 cu opțiunea de prelungire pe încă un an dar evoluțiile sale excelente au atras atenția marilor cluburi ale Europei. Manchester United îl consideră pe Dean Henderson ca fiind o piesă din viitorul clubului, însă englezul este în acest moment a treia variantă după David de Gea și Sergio Romero și nu se va mulțumi cu statutul de rezervă după ce a fost om de bază la Sheffield United. Echipa lui Chris Wilder are a doua cea mai bună apărare din Premier League, doar Liverpool situându-se mai bine la acest capitol.
Dean Henderson
În nouă meciuri nu a primit gol în acest sezon Dean Henderson, pe primul loc la egalitate cu Alisson. Astfel, el a intrat în cursa pentru a deveni cel mai bun portar din Premier League iar forma sa i-a atras atenția și selecționerului Gareth Southgate pentru Euro 2020.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo