Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răspunsul lui Manchester United după super-trasferul făcut de City. ”Diavolii” vor un fundaș central

Nicu Savin

Publicat 30/07/2020 la 14:43 GMT+3

Ole Gunar Solskjaer dorește să își întărească defensiva în această vară. Tehnicianul norvegian a pus ochii pe Gabriel Magalhaes, fundașul lui Lille. Transferul nu va fi ușor de realizat, pentru că brazilianul este dorit și de alte echipe. Napoli, Everton și PSG sunt interesate de serviciile celui care a fost declarat cel mai bun jucător de la Lille în sezonul trecut.

Ole Gunnar Solskjaer, managerul lui Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Problemele pe care United le-a avut în defensivă în sezonul recent încheiat îi dau de gândit lui Solskjaer, care dorește neapărat să se întărească în acest compartiment.
După ce rivala din oraș, Manchester City l-a luat pe Nathan Ake de la retrogradata Bournemouth, United se orientează spre Gabriel Megalhaes, fundașul de numai 22 de ani de la Lille.
GABRIEL of Lille during the French Ligue 1 Football match between Lille and Brest at Stade Pierre Mauroy on December 6, 2019

Gabriel Megalhaes este dorit și de PSG

Plecarea lui Megalhaes de la Lille este apropae sigură, însă destinația sa rămâne necunoscută. Everton a făcut o ofertă în luna iunie pentru fundaș, dar aceasta a fost refuzată.
De asemena Napoli și l-ar dori, iar relațiile dintre cluburi sunt dintre cele mai bune după perfectarea recentă a transferului lui Osimhen pe aceeași filieră.
Mai mult, PSG a intrat în cursa pentru fundașul brazilian, iar putearea financiară a parizienilor ar putea cântări enorm în alegerea clubului dar și a jucătorului.
Astfel, Manchester United are contracandidate serioase în lupta pentru obținerea semnăturii brazilianului, dar "diavolii" speră că până la urmă jucătorul va alege să meargă pe Old Traford.
Megalhaes este un jucător foarte tentant, pe lângă faptul că este foarte tânăr, prețul său nu este unul foarte mare. Puțin peste 20 de milioane de £ cer francezii în schimbul fundașului.

Cine este Gabriel Megalhaes?

Fundașul a ajuns la Lille în ianuarie 2017 în schimbul a doar 1,5 milioane de £. Nu s-a adaptat din prima la rigorile din Ligue 1 și a fost împrumutat la Troyes și apoi la Dinamo Zagreb, dar în 2018 a revenit la Lille. Treptat, Gabriel a progresat și a devenit unul dintre stâlpii apărării echipei franceze.
În acest sezon, fundașul a evoluat în 24 de partide până la suspendarea campionatului, iar evoluțiile sale au atras atenția marilor cluburi europene. Megalhaes mai are contract cu Lille până în vara anului 2023, dar cel mai probabil va părăsi echipa în această vară.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo