Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Război" total Real - Bale. "Madridul ar trebui să sărute podeaua pe care calcă Bale!"

Cristian Mihală

Publicat 23/09/2020 la 07:26 GMT+3

Jonathan Barnett, agentul lui Gareth Bale, critică dur pe Real Madrid, după ce fotbalistul galez a ajuns sub formă de împrumut la Tottenham. Impresarul e convins că formaţia blanco l-a tratat cu lipsă de respect, deşi a scris istorie pe Bernabeu.

Gareth Bale nu regretă că a părăsit Real Madrid pentru a se întoarce la Tottenham

Credit imagine: Getty Images

După 7 ani în capitala Spaniei, Bale s-a întors în Premier League, cel mai puternic campionat din lume. În ultimul an, galezul nu a mai jucat aproape deloc pentru Real, modul în care a fost tratat fiind unul incorect, crede agentul său, care nu înţelege cum un club ca Real poate să se comporte aşa cu un fotbalist emblematic. În tricoul formaţiei de pe Bernabeu, galezul a cucerit două titluri şi 4 Ligi ale Campionilor, marcând 80 de goluri în 171 partide.
Gareth Bale va fi împrumutat timp de un an la Tottenham, iar Real Madrid îi va plăti în această perioadă jumătate din cei 600.000 de euro pe care îi câștigă pe săptămână. Spurs are, evident, opţiunea unui transfer definitiv în vara anului viitor.
"Real Madrid ar trebui să sărute podeaua pe care calcă Bale. E foarte frustrant să se fi comportat aşa cu el, după tot ce a făcut pentru club, după tot ce a realizat acolo. Nu a fost tratat cu respect şi asta e o problemă foarte mare. Nu vreau să arăt cu degetul pe nimeni, dar după 7 ani şi atâtea performanţe la Real Madrid, ar trebui să te comporţi altfel cu un jucător. Ce au făcut fanii a fost scandalos, iar clubul nu a mişcat un deget să îl ajute. Timp de 7 ani s-a scris că Gareth nu vorbeşte spaniola. O vorbeşte foarte bine. S-a spus mereu că lui Gareth nu îi mai pasă de fotbal. Iubeşte fotbalul şi o va demonstra la Tottenham", a spus Jonathan Barnett, citat de mirror.co.uk.

Impresarul lui Bale, mesaj pentru presa britanică

Agentul se aştepta ca presa din Anglia să trateze altfel întoarcerea unui star de calibrul lui Bale, care în urmă cu 7 ani ajungea la Real pentru 100 de milioane de euro (record pentru un jucător plecat din Premier League la acea vreme). Jurnaliştii au scris mai mult despre problemele avute la Real, despre forma galezului şi s-au întrebat dacă, la 31 de ani, acesta mai poate evolua la fel de bine ca în trecut, mai ales că opţiunile sale par să nu mai fie legate exclusiv de fotbal.
"Marea Britanie ar trebui să fie foarte mândră de Gareth. Încetaţi să mai trataţi alte aspecte şi concentraţi-vă pe ce a realizat", a mai spus Barnett.
Gareth Bale nu va debuta foarte curând pentru Tottenham, fiind uşor accidentat. Se estimează că, în cel mai fericit caz, atacantul de bandă de 31 de ani va juca primul meci pe 17 octombrie. Atunci, în direct la Eurosport 1, Spus o întâlneşte pe teren propriu pe West Ham.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo