După 7 ani în capitala Spaniei, Bale s-a întors în Premier League, cel mai puternic campionat din lume. În ultimul an, galezul nu a mai jucat aproape deloc pentru Real, modul în care a fost tratat fiind unul incorect, crede agentul său, care nu înţelege cum un club ca Real poate să se comporte aşa cu un fotbalist emblematic. În tricoul formaţiei de pe Bernabeu, galezul a cucerit două titluri şi 4 Ligi ale Campionilor, marcând 80 de goluri în 171 partide.

Gareth Bale va fi împrumutat timp de un an la Tottenham, iar Real Madrid îi va plăti în această perioadă jumătate din cei 600.000 de euro pe care îi câștigă pe săptămână. Spurs are, evident, opţiunea unui transfer definitiv în vara anului viitor.

Fotbal
Unul dintre motivele rupturii dintre Bale și Real Madrid! Cum i-a enervat galezul pe șefii Realului
IERI LA 14:16

"Real Madrid ar trebui să sărute podeaua pe care calcă Bale. E foarte frustrant să se fi comportat aşa cu el, după tot ce a făcut pentru club, după tot ce a realizat acolo. Nu a fost tratat cu respect şi asta e o problemă foarte mare. Nu vreau să arăt cu degetul pe nimeni, dar după 7 ani şi atâtea performanţe la Real Madrid, ar trebui să te comporţi altfel cu un jucător. Ce au făcut fanii a fost scandalos, iar clubul nu a mişcat un deget să îl ajute. Timp de 7 ani s-a scris că Gareth nu vorbeşte spaniola. O vorbeşte foarte bine. S-a spus mereu că lui Gareth nu îi mai pasă de fotbal. Iubeşte fotbalul şi o va demonstra la Tottenham", a spus Jonathan Barnett, citat de mirror.co.uk.

Impresarul lui Bale, mesaj pentru presa britanică

Agentul se aştepta ca presa din Anglia să trateze altfel întoarcerea unui star de calibrul lui Bale, care în urmă cu 7 ani ajungea la Real pentru 100 de milioane de euro (record pentru un jucător plecat din Premier League la acea vreme). Jurnaliştii au scris mai mult despre problemele avute la Real, despre forma galezului şi s-au întrebat dacă, la 31 de ani, acesta mai poate evolua la fel de bine ca în trecut, mai ales că opţiunile sale par să nu mai fie legate exclusiv de fotbal.

"Marea Britanie ar trebui să fie foarte mândră de Gareth. Încetaţi să mai trataţi alte aspecte şi concentraţi-vă pe ce a realizat", a mai spus Barnett.

Gareth Bale nu va debuta foarte curând pentru Tottenham, fiind uşor accidentat. Se estimează că, în cel mai fericit caz, atacantul de bandă de 31 de ani va juca primul meci pe 17 octombrie. Atunci, în direct la Eurosport 1, Spus o întâlneşte pe teren propriu pe West Ham.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Fotbal
Zidane, răspuns de clasă: "Vreau să îi transmit lui Bale doar atât"
26/09/2020 LA 09:47
Premier League
Gareth Bale nu are niciun regret că a părăsit Realul: "Am fost în situații de presiune imensă"
25/09/2020 LA 13:37