Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Regulamentul strict pe care jucătorii din Premier League vor trebui să-l respecte la antrenamente

Cosmin Cioboata

Publicat 12/05/2020 la 22:02 GMT+3

Cluburile din Premier League au fost informate astăzi de către oficialii Ligii că vor fi nevoite să respecte o serie de măsuri odată cu revenirea jucătorilor la antrenamente.

Cluburile din Premier League vor fi obligate să respecte un program strict

Credit imagine: Getty Images

Potrivit BBC, toate echipele din campionatul Angliei vor trebui să respecte, într-o primă fază, un protocol strict pentru ca orice risc de infectare cu Covid-19 să fie diminuat.
Care sunt restricțiile din timpul antrenamentelor:
  • jucătorii se vor antrena în grupuri de câte 5
  • alunecările și deposedările vor fi interzise
  • terenurile, mingile, porțile și steagurile de la colț vor fi dezinfectate înaintea fiecărui antrenament
  • jucătorii vor fi testați de două ori pe săptămână
  • jucătorii vor fi chestionați și testați pentru temperatură înaintea fiecărui antrenament
  • jucătorii vor trebui să respecte regulile de igienă și să păstreze distanța socială în locurile comune, din interiorul bazei de pregătire
  • jucătorii se vor putea deplasa la baza de pregătire numai cu mașina personală, fără să fie însoțiți de alte persoane. De asemenea, interiorul mașinilor trebuie să fie întotdeuna curat
Oficialii cluburilor din Premier League speră ca antrenamentele să poată fi reluate începând de lunea viitoare (18 mai).

Premier League revine după 1 iunie

Guvernul Marii Britanii a anunțat ieri, într-un document oficial, că toate evenimentele sportive din țară vor putea reveni după 1 iunie, însă accesul spectatorilor va fi interzis din motive de precauție, împotriva coronavirusului.
12 iunie este ultima dată luată în calcul pentru reluarea meciurilor din Premier League. Aceasta a fost propusă pentru ca jucătorii să aibă la dispoziție cel puțin o lună de antrenamente, prin care să-și reintre în forma de dinaintea pauzei. În aceste condiții, chiar dacă Guvernul a informat că evenimentele sportive vor putea fi reluate începând cu 1 iunie, cel mai probabil jucătorii vor reveni pe teren abia peste 2 săptămâni.
O decizie finală în privința reînceperii antrenamentelor și a campionatului va fi luată în următoarele zile, după mai multe videoconferințe la care vor participa oficialii cluburilor din Premier League.
Player's Cut - marți, 12 mai
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo