Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roman Abramovich l-a anunțat pe Tuchel care va fi bugetul de transferuri pentru la vară

Cristian Mihală

Actualizat 14/05/2021 la 09:55 GMT+3

Roman Abramovich i-a promis lui Tomas Tuchel un buget de 175 de milioane de euro în vară, astfel încât Chelsea să devină la finalul stagiunii trecute noua campioană în Premier League, cel mai puternic campionat din lume.

Thomas Tuchel, Manager of Chelsea gives instructions to their side during the Premier League match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge on May 12, 2021

Credit imagine: Getty Images

După ce în 2020 a cheltuit aproape 300 de milioane de euro, Lampard permițându-și să transfere fotbalilti precum Kai Havertz, Timo Werner, Ben Chilwell, Edouard Mendy sau Hakim Ziyech, Roman Abramovich va continua să investească serios în mutări. Tuchel l-a convins pe rus că poate să facă lucruri mărețe pe Stamford Bridge, astfel că va avea un buget de 175 milioane de euro din partea patronului, pentru întăriri. La această sumă se vor adăuga banii obținuți din eventualele plecări, Tammy Abraham, spre exemplu, fiind în cărți pentru un transfer la Palace și West Ham.

Chelsea vrea neapărat un atacant. Kane, ultima variantă

Marele pariu al staff-ului tehnic al albaștrilor e reprezentat de un atacant. S-au tatonat pistele Haaland și Lukaku și, deși niciuna dintre variante nu a căzut în întregime, e greu de crezut că unul dintre ei poate fi adus pe Stamford Bridge.
Conform sursei citate, ultima variantă la care Chelsea s-a gândit e Harry Kane, golgheterul lui Tottenham. Vârful este, în mare parte, hotărât să plece de la Spurs în această vară.
Lui Kane îi este clar că obiectivele sale sunt mai departe de el acum față de iunie 2018, atunci când a semnat prelungirea contractului. Pentru prima oară, Kane își imaginează un viitor fără Tottenham în viața sa. Situația este una dificilă pentru că mai are trei ani de contract, iar președintele Daniel Levy este cunoscut pentru tacticile sale dure de negociere când vine vorba de a-și vinde jucătorii vedetă. Totuși, atacantul vrea să câștige trofee, iar o ofertă interesantă financiar de la Chelsea poate să îi convingă pe cei din conducerea lui Spurs să îi dea drumul.
"Până acum m-am concentrat strict pe antrenat echipa. Nu m-am gândit încă la cine va veni sau cine va pleca în vară. Dacă am niște idei cum pot întări lotul? Categoric da, dar astea sunt discuții pentru finalul stagiunii, acum luptăm pe 3 fronturi și ne concentrăm pe ce avem de făcut pe teren", a spus Tuchel după înfrângerea cu Arsenal, din această săptămână.
Pe lângă un atacant, Tuchel va vrea, foarte probabil, și un fundaș central, în funcție dacă Thiago Silva își va prelungi sau nu contractul. Tomori va fi cedat definitiv, aproape sigur, la Milan.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
picture

Finala FA Cup, Chelsea - Leicester va fi sâmbătă la 19.30 pe Eursport 1

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo