Mohamed Salah continuă să fie marcatorul numărul 1 al lui Liverpool în actualul sezon. Atacantul egiptean a înscris 20 de goluri în Premier League, iar "cormoranii" se află pe locul 6, la 4 puncte în spatele zonei de UEFA Champions League.
Salah a demonstrat că este unul dintre oamenii de bază ai lui Jurgen Klopp, contribuind într-o proporție uriașă la cucerirea trofeului UCL în 2019 și titlului din Anglia, în stagiunea precedentă.
Internaționalul de 28 de ani mai are contract cu Liverpool până în vara lui 2023, iar în presa britanică au început deja discuțiile legate de viitorul său.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
ACUM 15 ORE

Salah încă n-a primit prelungirea contractului cu Liverpool: "Nimeni nu vorbește cu mine despre asta!"

Într-un interviu oferit pentru Sky Sports, Salah a declarat că încă n-a fost contactat de conducerea clubului pentru prelungirea contractului:
"Nimeni nu vorbește cu mine despre asta, așa că nu pot spune prea multe. Nimeni din cadrul clubului nu discută cu mine despre nimic... deci nu știu ce să spun.
Am spus-o și înainte: vreau să câștig din nou titlul în Premier League și trofeul Champions League. Este minunat să câștigi trofee, iar eu asta încerc să fac. Reprezintă parte din munca mea.", a declarat Salah, pentru Sky Sports.
Despre viitorul lui Salah s-a discutat intens în presa internațională și la finalul anului trecut. Într-un interviu acordat pentru cotidianul Marca, starul lui Liverpool n-a scos din ecuație un posibil transfer în La Liga, la Barcelona sau Real Madrid:
"Sper să pot să joc fotbal cât mai mulți ani. De ce nu? (n.r. - despre un transfer la Real sau Barca). Nimeni nu știe ce se va întâmpla în viitor. Deci, poate într-o bună zi voi ajunge acolo.", a spus Salah, pentru Marca, în decembrie 2020.

Salah își dorește să continue la Liverpool: "Voi da 100% până în ultimul minut la acest club!"

Declarația lui Salah a inflamat spiritele pe Anfield, fanii fiind nemulțumiți de posibilitatea de a-l pierde pe atacantul egiptean în viitorul apropiat. Prin urmare, la numai o lună de la interviul din presa iberică, Salah a oferit o nouă declarație, în care și-a manifestat atașamentul față de Liverpool:
"Dacă mă întrebați pe mine, aș vrea să rămân la Liverpool cât mai mult posibil. Dar, așa cum am mai spus în trecut, decizia este în mâinile clubului. Eu voi da 100% până în ultimul minut petrecut aici și vreau să câștig cât mai multe trofee. Îmi doresc să dau 100% pentru acești oameni care îmi arată dragostea lor tot timpul", a spus Salah, pentru TV2, în ianuarie 2021.
În prezent, Salah este cotat la 110 milioane de euro de transfermarkt.com.
Pentru Salah și Liverpool urmează derby-ul cu Manchester United (mâine, ora 18:30). Partida de pe Old Trafford va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
ACUM 18 ORE
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20