Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sam Allardyce și-a închis jucătorii în vestiar pentru o oră: ”Trebuiau spuse niște adevăruri!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/01/2021 la 11:21 GMT+2

Sam Allardyce s-a declarat ”șocat” de felul în care s-a prezentat echipa, West Bromwich Albion, la meciul pierdut cu 5-0 în fața celor de la Manchester City.

Sam Allardyce

Credit imagine: Getty Images

Fostul antrenor al naționalei Angliei a declarat că după meci ”trebuiau spuse niște adevăruri”, WBA fiind pe penultimul loc în clasament și la șapte puncte distanță de salvarea de la retrogradare.
Conform Birmingham Mail, Allardyce și-a ținut jucătorii închiși în vestiar timp de o oră după meci.
Două goluri marcate de Ilkay Gundogan și reușitele lui Joao Cancelo, Riyad Mahrez și Raheem Sterling au adus-o pe City pe primul loc pentru prima oară în acest sezon, deși Guardiola a preferat să nu vorbească de câștigarea titlului, făcând apel la jucătorii săi să rămână ”calmi”.

Sam Allardyce, furios pe jucătorii săi

WBA a câștigat un singur meci din ultimele 10 partide și va avea meciuri importante în viitorul apropiat cu formații precum Fulham și Sheffield United, dar Sam Allardyce nu va mai accepta meciuri precum cel cu City.
”Trebuiau spuse niște adevăruri, trebuia să fac asta acum pentru că avem puțin timp până la următorul meci. Următoarele două meciuri sunt foarte importante. Trebuia să îmi exprime sentimentele în fața jucătorilor. Și ei trebuiau să-și spună părerea, ceea ce este în regulă”, a declarat Allardyce.
”Am fost dezamăgit de cum am jucat dar trebuie să învățăm din asta și nu se mai întâmple. Pot să accept o înfrângere, dar nu așa. Următoarele două meciuri ne vor decide soarta. Trebuie să obținem măcar o victorie și un egal”, a adăugat Allardyce.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo