Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scene incredibile în Premier League: patronul s-a certat cu Nigel Pearson și l-a dat afară

Cristian Mihală

Actualizat 20/07/2020 la 08:18 GMT+3

Watford se află pe un butoi de pulbere. Patronul Gino Pozzo s-a certat cu Nigel Pearson și l-a dat afară. Secundul acestuia a plecat și el, dar proprietarul speră ca de anul viitor să se poată baza pe Claude Puel.

Nigel Pearson nu mai este, de duminică, antrenorul lui Watford

Credit imagine: Getty Images

Conducerea lui Watford a luat o decizie surprinzătoare, duminică, demițându-l pe Nigel Pearson, al treilea antrenor al echipei în acest sezon, cu doar două etape rămase de disputat.

Scandal între Pearson și Pozzo

Formația de pe Vicarage Road este într-o situație dramatică, fiind aproape de retrogradare, iar de destinele formației în ultimele runde se vor ocupa Hayden Mullins și Graham Stack. Asta după ce Craig Shakespeare a refuzat postul, alegând să plece odată cu Nigel Pearson.
Sportsmail anunță că demiterea nu a venit pentru a se crea un șoc la echipă, ci pentru că s-a ajuns la o ceartă în toată regula între tehnician și patronul Gino Pozzo. După două victorii la rând, cu Norwich și Newcastle, Watford se putea salva cu o victorie în disputa cu West Ham. "Ciocănarii" s-au impus cu 3-1, iar Pozzo i-a reproșat staff-ului tehnic abordarea partidei, dar și alcătuirea primului 11. Discuția a degenerat, iar în cele din urmă s-a ajuns la demiterea lui Pearson. Pozzo spera să se bazeze pe Craig Shakespeare pentru finalul sezonului, dar secundul care în trecut a îndeplinit cu succes rolul de principal pentru o scurtă perioadă, la Leicester, a ales să plece la rândul lui.
Ca atare, Watford se va baza pe un cuplu fără experiență pentru ultimele două runde din Premier League, cu City și Arsenal: Hayden Mullins și Graham Stack vor încerca salvarea echipei de la retrogradare. "Viespile" sunt la 3 puncte deasupra liniei, dar acest lucru nu înseamnă mare lucru, în contextul în care vor avea parte de doi adversari redutabili în ultimele runde.

Puel și-a dat acordul să revină în Premier League

Watford i-a găsit înlocuitor lui Nigel Pearson. Claude Puel va reveni în Anglia, dar doar dacă "viespile" se vor salva de la retrogradare.
În prezent la Saint-Etienne, Puel are de luat o revanșă în cel mai puternic campionat din lume. El a fost dat afară de la Leicester anul trecut, după ce în 2017 nu a reușit să se impună la Southampton, fiind de asemenea demis.
Puel a avut un sezon cu suișuri și coborâșuri la Saint-Etienne. Deși în campionat echipa nu a mers strălucit, tehnicianul și-a dus formația până în finala Cupei Franței. Deși sezonul a fost anulat în Hexagon, ultimul act al Cupei se va ține. Saint-Etienne va întâlni pe PSG, într-o confruntare care va avea loc vineri.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Program Premier League (18-20 iulie)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo