Conducerea lui Watford a luat o decizie surprinzătoare, duminică, demițându-l pe Nigel Pearson, al treilea antrenor al echipei în acest sezon, cu doar două etape rămase de disputat.

Scandal între Pearson și Pozzo

Formația de pe Vicarage Road este într-o situație dramatică, fiind aproape de retrogradare, iar de destinele formației în ultimele runde se vor ocupa Hayden Mullins și Graham Stack. Asta după ce Craig Shakespeare a refuzat postul, alegând să plece odată cu Nigel Pearson.
Ligue 1
EXCLUSIV - Gheorghe Hagi, pe lista scurtă a lui Olympique Marseille. Cu ce nume grele se "luptă"
05/02/2021 LA 16:37
Sportsmail anunță că demiterea nu a venit pentru a se crea un șoc la echipă, ci pentru că s-a ajuns la o ceartă în toată regula între tehnician și patronul Gino Pozzo. După două victorii la rând, cu Norwich și Newcastle, Watford se putea salva cu o victorie în disputa cu West Ham. "Ciocănarii" s-au impus cu 3-1, iar Pozzo i-a reproșat staff-ului tehnic abordarea partidei, dar și alcătuirea primului 11. Discuția a degenerat, iar în cele din urmă s-a ajuns la demiterea lui Pearson. Pozzo spera să se bazeze pe Craig Shakespeare pentru finalul sezonului, dar secundul care în trecut a îndeplinit cu succes rolul de principal pentru o scurtă perioadă, la Leicester, a ales să plece la rândul lui.
Ca atare, Watford se va baza pe un cuplu fără experiență pentru ultimele două runde din Premier League, cu City și Arsenal: Hayden Mullins și Graham Stack vor încerca salvarea echipei de la retrogradare. "Viespile" sunt la 3 puncte deasupra liniei, dar acest lucru nu înseamnă mare lucru, în contextul în care vor avea parte de doi adversari redutabili în ultimele runde.

Puel și-a dat acordul să revină în Premier League

Watford i-a găsit înlocuitor lui Nigel Pearson. Claude Puel va reveni în Anglia, dar doar dacă "viespile" se vor salva de la retrogradare.
În prezent la Saint-Etienne, Puel are de luat o revanșă în cel mai puternic campionat din lume. El a fost dat afară de la Leicester anul trecut, după ce în 2017 nu a reușit să se impună la Southampton, fiind de asemenea demis.
Puel a avut un sezon cu suișuri și coborâșuri la Saint-Etienne. Deși în campionat echipa nu a mers strălucit, tehnicianul și-a dus formația până în finala Cupei Franței. Deși sezonul a fost anulat în Hexagon, ultimul act al Cupei se va ține. Saint-Etienne va întâlni pe PSG, într-o confruntare care va avea loc vineri.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Ligue 1
St. Etienne a câștigat derby-ul cu Lyon grație unui gol marcat în minutul 90
07/10/2019 LA 07:32
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31