În urmă cu câteva săptămâni, impresarul lui Paul Pogba a declarat public că internaționalul francez este nefericit la Manchester United și își dorește să plece la finalul acestui sezon, iar vorbele sale au făcut înconjurul presei internaționale. Cei de la United s-au simțit ofensați de spusele agentului, Pogba fiind sub contract cu "diavolii" până în 2022.
Era o perioadă în care Pogba era mai mult rezervă la United, dar de atunci lucrurile s-au schimbat. Pogba a devenit din nou un jucător de bază, chiar dacă momentan este scos din circuit de o accidentare.
Cupa Mondială FIFA
Franța pare blestemată la acest Mondial! Un titular s-a accidentat și ratează restul turneului
23/11/2022 LA 07:32
https://i.eurosport.com/2016/12/10/1984486.jpg

Mino Raiola: "Fac ceea ce trebuie să fac... lucrez în liniște"

Totuși, presa din Italia a scris în ultima vreme că o întoarcere a lui Pogba la Juventus este tot mai probabilă, iar agentul său a fost întrebat despre acest lucru. Răspunsul nu a fost unul concret, dar poate da de gândit.
"Paul Pogba la Juventus? Nu pot să vorbesc despre Pogba pentru că unii oameni sunt nervoși, nu pot să doarmă noaptea. Fac ceea ce trebuie să fac... lucrez în liniște. Dacă vorbesc, unii se vor simți ofensați.", a declarat Mino Raiola, agentul lui Pogba.
Manchester United nu este într-o poziți favorabilă în cazul lui Pogba. Dacă francezul s-ar hotărî să plece, suma pe care englezii o vor lua pe el nu va fi una foarte mare, deoarece în vară mijlocașul va intra în ultimul an de contact. Totuși, boardu-ul de pe Old Trafford ar putea da curs unei oferte pentru anu risca să-l piardă gratis pe campionul mondial în vara anului 2022.
  • Manchester United i-a plătit lui Juventus 105 milioane de € pentru Pogba în 2016, după ce în 2012 îl cedase gratis la torinezi
  • 192 de meciuri, 36 de goluri și 36 de pase decisive are Pogba la Manchester United
  • o Cupă a Angliei și un trofeu Europa League a câștigat Pogba în tricoul lui United de când s-a reîntors pe Old Trafford
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Didier Deschamps s-a hotărât în privința înlocuitorului lui Benzema! Anunțul selecționerului Franței
20/11/2022 LA 11:22
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39