Premier League este un campionat complicat, iar tinerii fotbaliști trebuie să aibă o valoare mare pentru a putea intra în vederile managerilor presați sub povara rezultatelor imediate.
Eurosport a ales 10 jucători cu vârsta maximă de 21 de ani din Premier League și vă invităm să votați pe care-l considerați cel mai bun sau care credeți că va deveni un star al campionatului englez.

Chelsea e singura cu 3 jucători în top 10

Premier League
Thomas Tuchel, gest absolut superb față de menajera sa, în perioada în care o antrena pe PSG
ACUM 2 ORE
Investițiile masive făcute de Roman Abramovich în ultimii 10 ani în Academie, dar și transferul lui Haverts au făcut ca Chelsea să aibă 3 fotbaliști în acest top 10. Mount și James sunt și ei pe lista exclusivistă. Rivalele din Manchester au câte unul, City pe Foden, iar United pe Greenwood. Wolves a adus, deloc surprizător, un puști foarte talentat din Portugalia. Brighton s-a hrănit tot din Academia Chelsea prin aducerea lui Lamptey, un jucător excelent pentru banda dreaptă. Arsenal l-a descoperit sezonul precedent pe extraordinarul Saka, West Ham l-a crescut bine pe Rice, în timp ce Burnley îl propune puștiul de bandă stânga McNeil.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, etapa a 5-a

Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20