Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

SONDAJ EUROSPORT | Care este cel mai bun tânăr fotbalist din Premier League?

Ion Alexandru

Actualizat 13/10/2020 la 15:59 GMT+3

De la Foden la Mount sau de la Greenwood la Lamptey, Premier League propune foarte mulți jucători sub 21 de ani foarte interesanți. Eurosport vă invită să votați care vi se pare cel mai bun dintre ei.

Phil Foden și Mason Greenwood sunt între cei mai buni tineri jucători din Premier League

Credit imagine: Getty Images

Premier League este un campionat complicat, iar tinerii fotbaliști trebuie să aibă o valoare mare pentru a putea intra în vederile managerilor presați sub povara rezultatelor imediate.
Eurosport a ales 10 jucători cu vârsta maximă de 21 de ani din Premier League și vă invităm să votați pe care-l considerați cel mai bun sau care credeți că va deveni un star al campionatului englez.

Chelsea e singura cu 3 jucători în top 10

Investițiile masive făcute de Roman Abramovich în ultimii 10 ani în Academie, dar și transferul lui Haverts au făcut ca Chelsea să aibă 3 fotbaliști în acest top 10. Mount și James sunt și ei pe lista exclusivistă. Rivalele din Manchester au câte unul, City pe Foden, iar United pe Greenwood. Wolves a adus, deloc surprizător, un puști foarte talentat din Portugalia. Brighton s-a hrănit tot din Academia Chelsea prin aducerea lui Lamptey, un jucător excelent pentru banda dreaptă. Arsenal l-a descoperit sezonul precedent pe extraordinarul Saka, West Ham l-a crescut bine pe Rice, în timp ce Burnley îl propune puștiul de bandă stânga McNeil.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
picture

Premier League, etapa a 5-a

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo