Tomas Soucek, mijlocașul oaspeților, l-a atins ușor cu cotul pe față pe Aleksandar Mitrovic, atacantul lui Fulham, iar arbitrul Mike Dean a analizat faza la monitorul VAR. În final, centralul l-a eliminat pe jucătorul ceh, pornind un val de reacții atât pe teren, cât și pe rețelele de socializare.
West Ham a beneficiat de o lovitură liberă dintr-o poziție periculoasă, în prelungirile unui meci extrem de echilibrat. Lingard a executat din partea dreaptă, iar Mitrovic s-a prăbușit pe teren după un duel cu Soucek, la marginea careului. Pe reluări se poate observa cum mijlocașul lui West Ham îl "șterge" cu cotul peste față, fără intenție, pe atacantul lui Fulham, care exagerează lovitura în încercarea de a-l impresiona pe arbitru.

Soucek a reacționat public după cartonașul roșu încasat în Fulham – West Ham 0-0

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Arbitrul Mike Dean a oprit jocul și s-a dus să analizeze faza controversată la monitorul VAR. Întregul proces a durat aproximativ 5 minute, iar în final centralul a luat o decizie: roșu pentru Soucek!Verdictul i-a indignat pe jucătorii lui West Ham, care nu puteau înțelege cum un astfel de gest poate fi pedepsit cu eliminare.
Decizia lui Mike Dean l-a surprins până și pe Mitrovic, care i-a făcut semn că nu este cazul să îi acorde cartonaș roșu lui Soucek. Dar Mike Dean n-a putut fi convins, iar jocul a continuat pentru încă un minut, fără Soucek pe teren. Mijlocașul ceh a reacționat pe contul oficial de Twitter, transmițând faptul că Mitrovic a recunoscut că duelul dintre ei a fost unul cinstit.
"Am vorbit cu Aleksandar Mitrovic în timpul și după meci și mi-a confirmat că duelul nostru a fost cinstit, îi mulțumesc pentru asta. Din păcate, arbitrul a avut o altă opinie. Oricine mă cunoaște știe că eu nu aș face rău niciunui alt jucător. Îmi pare rău de acest moment care apare într-un sezon de altfel grozav. Un moment frumos de fair-play din partea lui Aleksandar", a transmis Soucek.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52