Ajuns pe Parc des Princes în 2012, Thiago Silva a devenit unul dintre cei mai importanți și experimentați jucători din formația pariziană. Contractul fundașului de 35 de ani va expira în această vară, iar oficialii lui PSG nu îi vor oferi prelungirea. Potrivit L'Equipe, pentru ca brazilianul să continue la campioana din Ligue 1 ar fi trebuit să accepte reducerea salariului, lucru cu care n-a fost de acord în cele din urmă.
Contractul lui Silva va expira pe 30 iunie, însă plecarea sa ar putea fi amânată de sezonul de UEFA Champions League. PSG s-a calificat în sferturile competiției, care se va desfășura în luna august, după încheierea campionatelor interne.

Everton și AC Milan, interesate de Thiago Silva

Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 9 ORE
Everton și AC Milan sunt cele două cluburi interesate de serviciile lui Thiago Silva, jucător cu peste 80 de prezențe în naționala Braziliei. Silva și Carlo Ancelotti, actualul manager al lui Everton, au lucrat împreună și în trecut, pe vremea când italianul se afla pe banca lui PSG.
Trecutul lui Silva este legat în mare măsură și de AC Milan, formație pentru care a evoluat înainte să semneze cu trupa din Paris, reușind să câștige un titlu de campion în Serie A.

Thiago Silva, de 7 ori campion cu PSG în Ligue 1

Ligue 1 este singurul din cele 5 campionate de top din Europa care a oprit definitiv sezonul din cauza pandemiei. PSG a fost declarată campioană, având un avans de 12 puncte față de locul secund, ocupat de Marseille, în momentul întreruperii.
De-a lungul celor 8 sezoane petrecute la PSG, Thiago Silva a cucerit 21 de trofee, printre care 7 titluri în Ligue 1. 310 apariții, 17 goluri și 5 pase decisive sunt cifrele brazilianului în tricoul formației din Paris.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM 11 ORE
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 12 ORE