Utilizatorul de Twitter, Antony Johnson, a dezvăluit după 36 de etape că a plasat un pariu în care era implicat mijlocașul de 27 de ani al lui Manchester United. Johnson a pariat 3.30 lire că Lingard nu va marca și nici nu va reuși un assist și ar fi primit înapoi 135 de lire dacă Lingard nu ar fi marcat la ultima fază în meciul cu Leicester.
Diavolii aveau nevoie de cel puțin un egal la Leicester pentru a-și asigura un loc de Champions League pentru sezonul viitor. Bruno Fernandes a deschis scorul din penalty în minutul 71 pentru ca apoi Lingard să marcheze și el în prelungiri după o gafă imensă a lui Kasper Schmeichel.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
United a câștigat cu 2-0 pe King Power Stadium împotriva lui Leicester care a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Jonny Evans. Johnson a preferat ulterior să vadă partea amuzantă a situației, după ce a pierdut pariul.

Lingard, primul gol al sezonului, după o gafă uriașă a lui Schmeichel

Când Lingard a intrat pe teren, Johnson a scris pe Twitter: ”Hahaha, urmează să se întâmple, nu?”. Ulterior, el a scris, resemnat: ”Nu ar fi trebuit niciodată să mă îndoiesc de rege”.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53