articol scris de Romeo Ene
Potrivit Dailymail, Tottenham este interesată de serviciile lui Jannik Vestergaard, apărătorul lui Southampton. Chiar dacă nu este sigur că va rămâne în Anglia şi din sezonul viitor, Mourinho continuă planurile de transfer pentru următorul mercato.
Interesul lui Tottenham pentru apărătorul danez lui Southampton vine în contextul în care Spurs a remizat pe terenul lui Newcastle, scor 2-2, iar defensiva a suferit destul de mult.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
IERI LA 08:44
https://i.eurosport.com/2020/10/17/2916782.jpg

Vestergaard, pe lista lui Tottenham

Vestergaard a fost un jucător-cheie pentru echipa lui Ralph Hasenhuttl în acest sezon. Southampton se afla pe locul 7, înainte ca fundaşul să se accidenteze la genunchi în luna decembrie. Drept urmare, ‘’sfinţii’’ au coborât în clasament până pe locul 13. Acesta nu a fost pe teren în înfrângerea umilitoare cu United, scor 9-0, de pe Old Trafford. În ianuarie, Mourinho l-a dorit pe Milan Skriniar, de la Inter, însă cluburile nu au ajuns la un acord.
Spurs va încerca din nou să-l achiziţioneze din vară pe Skriniar, însă ia în considerare şi pista Vestergaard, asta deoarece englezii consideră că fundaşul lui Inter poate fi mai dificil de adus, datorită evoluţiei sale din Italia. În cazul în care Spurs se desparte managerul portughez, este de așteptat să plătească nu mai puțin de 30 de milioane de lire sterline ca despăgubiri datorită clauzelor de performanță legate de calificarea europeană.
The Special One ar avea dreptul la cel puțin 30 de milioane de lire sterline dacă își pierde locul de muncă; mai are doi ani de contract cu englezii, iar acesta prevede faptul că portughezul va încasa 15 milioane de lire sterline anual. Totuşi, conform DailyMail, Mourinho nu ar urma să primească întreaga sumă în cazul în care ratează un loc de Europa la finalul campionatului. Astfel, rămâne de văzut dacă portughezul va mai continua la Tottenham şi ce sumă va primi în cazul în care va fi demis de conducere. În cazul în care englezii se vor califica în Europa în sezonul viitor, atunci preşedintele Daniel Levy va avea un cuvânt greu de spus în privinţa rămânerii lui Mou pe banca tehnică. Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/07/3024917.jpg
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Serie A
Mourinho, eliminat în duelul AS Roma - Atalanta! Echipa lui a suferit al doilea eșec al sezonului
18/09/2022 LA 19:55