Dean Smith va avea la dispoziție în noul sezon de Premier League, care se reia în acest weekend, de un vârf extrem de interesant.
Villa a suferit enorm în stagiunea precedentă, chiar dacă după promovare s-au făcut investiții de 140 de milioane de lire. Wesley, atacantul titular s-a accidentat grav, contra lui Burnley, după Boxing Day, iar formația a suferit enorm în plan ofensiv. Mbwana Samatta a fost adus în ianuarie de la Genk, dar sportivul din Tanzania nu a dat randament, reușind doar două goluri în jumătatea de sezon petrecută pe Villa Park.
Echipa s-a scăpat in-extremis de la retrogradare, iar acum vrea să nu mai aibă emoții. Până acum nu s-au făcut investiții masive, dar patronii sunt deciși să investească foarte mult pentru cele 2-3 posturi considerate deficitare.
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04

Transfer istoric pentru Aston Villa

Marea problemă e în atac, dar aceasta va fi rezolvată, în teorie, odată cu aducerea lui Ollie Watkins. Atacantul a fost aproape să o ducă pe Brentford în Premier League, dar a ratat play-off-ul. El a fost curtat intens în această perioadă de mercato de Spurs, Palace și West Ham, dar în cele din urmă Villa a fost cea care a satisfăcut pretențiile financiare ale lui Brentford.
Daily Mail anunță că părțile au bătut palma în această dimineață pentru 31 de milioane de euro, sumă care poate ajunge la 36,5 milioane, în funcție de randamentul jucătorului și de obiectivele echipei în noua stagiune. Este cel mai scump transfer din istoria lui Aston Villa și totodată se bifează un record pentru Championship: niciodată în istoria ligii a doua engleze, un jucător nu a fost transferat pe o asemenea sumă.
În vârstă de 24 de ani, Watkins a ajuns la Brentford în 2017 pentru doar 2 milioane de euro. De atunci, a adunat 132 de partide pentru formația din Championship, reușind 45 de goluri. Este un fotbalist extrem de versatil, care poate juca atât ca vârf împins, dar și ca "9" fals sau chiar atacant de bandă.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29
Premier League
Veteranul James Milner a primit propunerea de prelungire a contractului cu Liverpool!
07/05/2022 LA 07:32