Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Mikel Arteta! Mesajul postat chiar de soția sa

Cosmin Cioboata

Actualizat 14/03/2020 la 22:58 GMT+2

Mikel Arteta, tehnicianul lui Arsenal, a fost depistat cu Covid-19 joi seară. Imediat după anunțul "tunarilor", el a intrat în carantină pentru a nu infecta și alte persoane.

Arsenal Head Coach Mikel Arteta during the Premier League match between Arsenal FC and Everton FC at Emirates Stadium on February 23, 2020 in London, United Kingdom.

Credit imagine: Getty Images

Lorena, soția lui Mikel Arteta, a oferit ultimele amănunte referitoare la starea de sănătate a managerului lui Arsenal, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus.
"În condițiile actuale, mă simt responabilă să împărtășesc cu voi situația în care se află Mikel. În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesajele, apelurile și starea de bine pe care ni le-ați transmis în ultimele zile. Am avut parte de un sentiment minunat. Înțeleg perfect că vreți să știți ce se întâmplă cu Mikel. Se simte bine, este ok. Într-adevăr, a avut simptomele specifice coronavirusului.
Acestea nu l-ar fi împiedicat în vreun moment să plece la antrenament, pentru că nu erau deloc grave. A avut temperatură și dureri de cap, nimic major. Eu și copiii suntem bine. Pentru majoritatea oamenilor, virusul nu este letal și va trece fără mari probleme. Din păcate, unii oameni au un sistem imunitar mai slab, iar asta îi poate afecta mai ușor.", a fost mesajul postat de Lorena, soția lui Mikel Arteta pe contul de Instagram.
Arsenal Head Coach Mikel Arteta during a training session at London Colney on March 01, 2020 in St Albans, England

Arteta: "Sper să revin la lucru cât mai repede"

După aflarea veștii de joi seară, antrenorul "tunarilor" a oferit și prima reacție, asigurându-i pe suporterii lui Arsenal că va reveni pe banca echipei cât mai repede cu putință.
"Este extrem de dezamăgitor ce se întâmplă. M-am decis să fac testul după ce am început să mă simt rău. Sper să revin la lucru cât mai repede posibil.", a spus Arteta pentru site-ul oficial al lui Arsenal.

Arteta, depistat pozitiv cu Covid-19

Potrivit comunicatului emis de Arsenal, Arteta a fost izolat de urgență, împreună cu toții membrii staff-ului cu care acesta a interacționat în ultimele zile.
"Ne așteptăm să existe un număr mare de persoane cu care Mikel Arteta a avut contact direct în ultima perioadă, inclusiv jucători de la prima echipă. Ca măsură de precauție, cu toții vor intra în auto-izolare, iar baza de antrenament va fi închisă.Sperăm ca toți cei care nu au interacționat cu Arteta și se simt bine să revină la lucru în următoarea perioadă.
Vom demara o investigație atentă pentru a evita orice potențial pericol.Este clar că nu vom putea desfășura meciuri în următoarea perioadă. Vom încerca să stabilim următorii pași împreună cu autoritățile, organizatorii Premier League, Fooball Association și cu celelalte cluburi implicate.", se arată în comunicatul clubului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo