Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

United a renunțat la Pochettino. Alex Ferguson insistă pentru un nume uriaș: Carlo Ancelotti

Cristian Mihală

Publicat 03/03/2022 la 08:11 GMT+2

Mauricio Pochettino este cu fiecare zi mai departe de Manchester United, în contextul în care tehnicianul lui PSG a devenit principala țintă a lui Florentino Perez, la Real Madrid. Actualul antrenor al "galacticilor", Carlo Ancelotti, e principalul favorit să sosească pe Old Trafford, în vară.

Ancelotti Ferguson 2010

Credit imagine: Eurosport

Ralf Rangnick este pe cale să eșueze la Manchester United, germanul numit interimar până în vară, după plecarea lui Ole Gunnar Solskjaer, nereușind să producă schimbarea atât de necesară la un club care se zbate în mediocritate de ani buni. Ca atare, șansele să continue pe banca tehnică a "diavolilor" sunt nule, neamțul urmând să primească un post în conducerea administrativă, așa cum i s-a promis când a semnat contractul.
Încă din momentul în care norvegianul Solskjaer a fost demis, șefii lui United au vrut să îl aducă pe Pochettino, profitând de relația rece avută de argentinian cu oficialii lui PSG și cu vedetele din lot. Nu s-a putut și se părea că fostul tehnician al lui Tottenham va trebui să aștepte până la finalul sezonului pentru a descinde pe "Teatrul Viselor".
CITEȘTE ȘI:

Pochettino - la Real, Ancelotti - spre United

Doar că, între timp, Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a intrat pe fir, astfel că acum Pochettino e mult mai aproape de capitala Spaniei. ESPN susține că United s-a consolat deja cu ideea, astfel că e în căutarea altei soluții pentru banca tehnică.
Salvarea ar urma să vină tot de la Madrid, notează sursa citată, în contextul în care Carlo Ancelotti devine liber de contract. Legendarul antrenor care a cucerit 3 Ligi ale Campionilor, de-a lungul timpului, este susținut puternic de Alex Ferguson. Ar fi o revenire pentru italian în Premier League, după ce anul trecut a părăsit-o pe Everton pentru a da curs ofertei lui Real, formație pe care o mai antrenase în perioada 2013-2015.
"Ancelotti are o relație foarte apropiată cu legendarul manager al lui Manchester United, Sir Alex Ferguson", notează englezii.
Ancelotti ar fi la a 3-a experiență în cel mai puternic campionat din lume. Anterior experienței numite Goodison Park, italianul o antrenase pe Chelsea, în perioada 2009-2011. Pe Stamford Bridge a reușit dubla istorică - campionat - FA Cup -, în 2009-2010.
Program Premier League, 5-7 martie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo