Ansu Fati este un om al recordurilor de precocitate și mulți anticipează că va avea un viitor strălucit. Chiar și în aceste condiții, o ofertă de 150 de milioane de euro pentru un tânăr de doar 18 ani, surprinde. Cum la fel ar putea fi etichetată și decizia conducerii clubului catalan de a refuza pe loc oferta, chiar dacă aceasta e una incredibilă, mai ales în contextul crizei generate de pandemia de coronavirus.
Manchester United vrea să revină în elita fotbalului englez și e gata de achiziții importante pentru a-i oferi lui Solskjaer un lot care să concureze cu Liverpool și City. Totuși, "diavolii" par să se axeze pe un proiect de durată și țintesc doar fotbaliști foarte tineri. În lotul norvegianului se află deja o mulțime de fotbaliști extrem de tineri, unii dintre ei care deja au confirmat, deși au 25 de ani sau mai puțin: Bruno Fernandes, Daniel James, McTominay, Martial, Rashford sau Greenwood. Până să meargă pe "pista" Ansu Fati, United a fost legată de o altă viitoare mare stea a fotbalului mondial: Jadon Sancho, de la Dortmund.

Barcelona a respins categoric orice ofertă pentru Ansu Fati

La Liga
Scrisoarea emoționantă trimisă de Fabregas lui Pique, în ziua în care catalanul s-a retras
06/11/2022 LA 07:27
Tentativa formației de pe Old Trafford de a-l aduce pe Fati e deja cunoscută, la începutul verii oficialii englezi făcând o ofertă de 100 de milioane de euro. După ce au văzut că cei din conducerea Barcelonei au refuzat atât de ușor oferta, brianicii au oferit cu 50% mai mult, dar nici de această dată răspunsul nu a fost diferit.
Chiar dacă prețul e unul uriaș și e discutabil dacă Barcelona a făcut sau nu alegerea bună, conducerea blaugrana a avut cu siguranță în minte și posibila despărțire de Messi. Argentinianul ar putea să părăsească în vară Catalunya, fiind la final de contract, iar Fati e văzut fotbalistul care poate duce Barcelona în noua eră. Mulți deja compară situația Ronaldinho - Messi cu Messi - Fati: așa cum argentinianul a dus mai departe "ștafeta" predată de "Dințos", se așteaptă ca șocul plecării/retragerii lui Messi să fie atenuat de evoluțiile excelente ale lui Ansu Fati.
Jucătorul de 18 ani a fost cel mai bun fotbalist al lui Koeman din acest sezon, semn că boardul Barcelonei nu a greșit când a refuzat oferta lui United. Ibericul de 18 ani are 5 goluri și 4 assisturi în 10 partide, în toate competițiile, dar momentan e indisponibil o perioadă lungă. El a fost operat și va reveni abia în primăvară.
În ceea ce o privește pe United, "diavolii" au reușit să se acopere oarecum ofensiv în ultima zi a perioadei de mercato, aducându-l pe Edinson Cavani.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
La Liga
Barcelona, victorie muncită cu Valencia! Catalanii au avut marile ocazii ale partidei
29/10/2022 LA 21:01
La Liga
Barcelona, victorie categorică cu Athletic Bilbao. Dembele, un gol și trei pase decisive pe Camp Nou
23/10/2022 LA 20:57