Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Van Dijk, operat după accidentarea din Merseyside Derby! Ce urmează pentru fundașul lui Liverpool

Cosmin Cioboata

Actualizat 30/10/2020 la 13:36 GMT+2

Virgil van Dijk a fost operat cu succes la ligamentele genunchiului, după accidentarea oribilă suferită în meciul Everton - Liverpool 2-2, din etapa a 5-a din Premier League.

Jordan Pickford l-a accidentat grav pe Van Dijk în meciul Everton-Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Campioana Angliei a anunțat că intervenția chirurgicală, desfășurată la Londra, a decurs conform planului, iar acum fundașul olandez se poate pregăti pentru procesul de recuperare.
Momentan este greu de anticipat momentul în care Van Dijk va putea reveni pe gazon, ținând cont de gravitatea accidentării.

Van Dijk, accidentat grav în derby-ul Everton - Liverpool 2-2, din Premier League

Virgil van Dijk s-a accidentat grav la ligamentele genunchiului, în debutul partidei de pe Goodison Park. Uriașul fundaș al "cormoranilor" a fost contrat dur de Pickford, portarul lui Everton, care a avut o ieșire hazardată. În ciuda faultului extrem de dur, goalkeeper-ul "caramelelor" n-a primit vreun avertisment.
Primul verdict a fost ruptură a ligamentului încrucișat anterior, în urma căruia Van Dijk ar urma să lipsească cel puțin 5 luni. Jurgen Klopp a luat în considerare faptul că olandezul ar putea absenta în restul sezonului și a decis să nu-l includă în lotul pentru stagiunea actuală din Premier League.
Lucrurile s-ar putea schimba însă în luna ianuarie, dacă Van Dijk va da semne că poate reveni pe teren în timp util. În această situație, la care speră toți fanii lui Liverpool, Klopp îl va putea trece pe lista celor 25 de jucători și pe fundașul olandez.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo