Campioana Angliei a anunțat că intervenția chirurgicală, desfășurată la Londra, a decurs conform planului, iar acum fundașul olandez se poate pregăti pentru procesul de recuperare.
Momentan este greu de anticipat momentul în care Van Dijk va putea reveni pe gazon, ținând cont de gravitatea accidentării.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
ACUM 8 ORE

Van Dijk, accidentat grav în derby-ul Everton - Liverpool 2-2, din Premier League

Virgil van Dijk s-a accidentat grav la ligamentele genunchiului, în debutul partidei de pe Goodison Park. Uriașul fundaș al "cormoranilor" a fost contrat dur de Pickford, portarul lui Everton, care a avut o ieșire hazardată. În ciuda faultului extrem de dur, goalkeeper-ul "caramelelor" n-a primit vreun avertisment.
Primul verdict a fost ruptură a ligamentului încrucișat anterior, în urma căruia Van Dijk ar urma să lipsească cel puțin 5 luni. Jurgen Klopp a luat în considerare faptul că olandezul ar putea absenta în restul sezonului și a decis să nu-l includă în lotul pentru stagiunea actuală din Premier League.
Lucrurile s-ar putea schimba însă în luna ianuarie, dacă Van Dijk va da semne că poate reveni pe teren în timp util. În această situație, la care speră toți fanii lui Liverpool, Klopp îl va putea trece pe lista celor 25 de jucători și pe fundașul olandez.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
ACUM 11 ORE
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20