Jose Mourinho a luat pauză de la cariera de antrenor, după ce a fost demis de la Tottenham în urmă cu 10 zile. Managerul portughez va debuta în presa sportivă, la două publicații celebre din Marea Britanie: The Sun și TalkSport.

Mourinho și-a găsit alt job, după ce a fost demis de la Tottenham

La primul cotidian va îndeplini rolul de editorialist pe parcursul Campionatului European din vară, în timp ce la TalkSport va fi comentator.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
The Sun și TalkSport i-au făcut o primire de gală lui Mourinho, unul dintre cei mai buni antrenori din fotbalul modern. După ani de zile în care a dus o luptă cu multe publicații din presa internațională, "The Special One" va schimba taberele.
La The Sun, tehnicianul lusitan va scrie un editorial zilnic, pe durata Euro 2020, în care va comenta tot ce se întâmplă la turneul final din vară, găzduit și de București.

Unde ar putea ajunge Mourinho în sezonul viitor

Jose Mourinho va pune astfel o scurtă pauză carierei sale extraordinare de antrenor. Totuși, așa cum a spus chiar el, nu vrea să stea prea mult timp departe de banca tehnică. În presa internațională s-a scris că portughezul ar fi dorit la Inter începând din sezonul viitor.
Mourinho a scris istorie pe banca "nerazzurrilor", reușind să câștige, printre altele, 2 titluri în Serie A și o Ligă a Campionilor, în perioada 2008-2010. În același timp, în presa spaniolă a fost lansat zvonul că Florentino Perez vrea să-l aducă pe Mourinho la Real Madrid, o altă echipă pregătită de tehnician în trecut.
Între timp, Tottenham caută intens un înlocuitor potrivit pentru Mourinho, iar misiunea este mult mai grea decât anticipaseră londonezii. Până acum, oficialii lui Spurs au ratat 3 antrenori de top: Julian Nagelsmann, Brendan Rodgers și Erik ten Hag. Primul s-a înțeles cu Bayern Munchen, în timp ce ceilalți doi vor continua la Leicester, respectiv Ajax.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31