Watford a confirmat, luni, că antrenorul interimar Hayden Mullins (40 de ani) va conducea echipa la partida cu Leicester, de miercuri, din runda cu numărul 15 a Premier League.
Mullins, antrenor al echipei U23 a lui Watford, se va afla la debutul pe banca tehnică în Premier League. Tehnicianul a mai activat doar la echipa sub 23 de ani a clubului, atât ca secund, cât și ca principal. Ca jucător, Mullins a evoluat la Crystal Palace, West Ham, Portsmouth, Reading, Birmingham și Notts County.
Hayden Mullins a preluat postul de interimar duminică, după anunțul demiterii lui Quique Sanchez Flores. Tehnicianul spaniol a părăsit-o pe Watford după ce a pierdut pe terenului lui Southampton, sâmbătă, scor 1-2. Acesta a ocupat funcția timp de aproape trei luni. Watford, ultima în Premier League, cu opt puncte, va juca pe terenul revelației Leicester, locul secund, miercuri, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 15 din Premier League.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53