Watford a confirmat, luni, că antrenorul interimar Hayden Mullins (40 de ani) va conducea echipa la partida cu Leicester, de miercuri, din runda cu numărul 15 a Premier League.
Mullins, antrenor al echipei U23 a lui Watford, se va afla la debutul pe banca tehnică în Premier League. Tehnicianul a mai activat doar la echipa sub 23 de ani a clubului, atât ca secund, cât și ca principal. Ca jucător, Mullins a evoluat la Crystal Palace, West Ham, Portsmouth, Reading, Birmingham și Notts County.
Hayden Mullins a preluat postul de interimar duminică, după anunțul demiterii lui Quique Sanchez Flores. Tehnicianul spaniol a părăsit-o pe Watford după ce a pierdut pe terenului lui Southampton, sâmbătă, scor 1-2. Acesta a ocupat funcția timp de aproape trei luni. Watford, ultima în Premier League, cu opt puncte, va juca pe terenul revelației Leicester, locul secund, miercuri, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 15 din Premier League.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31