Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Watford rămâne cu antrenorul interimar Hayden Mullins pentru meciul cu Leicester

Irina Aldea

Publicat 02/12/2019 la 16:04 GMT+2

Antrenorul interimar Hayden Mullins va fi prezent pe banca tehnică a lui Watford în meciul cu Leicester.

Eurosport

Credit imagine: Eurosport

Watford a confirmat, luni, că antrenorul interimar Hayden Mullins (40 de ani) va conducea echipa la partida cu Leicester, de miercuri, din runda cu numărul 15 a Premier League.
Mullins, antrenor al echipei U23 a lui Watford, se va afla la debutul pe banca tehnică în Premier League. Tehnicianul a mai activat doar la echipa sub 23 de ani a clubului, atât ca secund, cât și ca principal. Ca jucător, Mullins a evoluat la Crystal Palace, West Ham, Portsmouth, Reading, Birmingham și Notts County.
Hayden Mullins a preluat postul de interimar duminică, după anunțul demiterii lui Quique Sanchez Flores. Tehnicianul spaniol a părăsit-o pe Watford după ce a pierdut pe terenului lui Southampton, sâmbătă, scor 1-2. Acesta a ocupat funcția timp de aproape trei luni. Watford, ultima în Premier League, cu opt puncte, va juca pe terenul revelației Leicester, locul secund, miercuri, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 15 din Premier League.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo