West Brom a început mai bine partida cu Leicester, spre surprinderea tuturor. Echipa lui Slaven Bilic a avut 10 jucători în primul ”11” care au evoluat și în ultima etapă din Championship de sezonul trecut, dovadă că cei din conducerea lui WBA nu sunt dispuși să îi ofere susținerea necesară antrenorului.
Bilic trebuie să se descurce cu ce are și a făcut-o foarte bine în prima parte a partidei cu Leicester. West Brom a fost în primă fază o echipă care a construit cu calm și chiar a pus probleme defensivei lui Leicester, însă pe măsură ce au trecut minutele, elevii lui Brendan Rodgers au preluat controlul. Cu Ndidi ca fundaș central, era clar că Leicester trebuie să compenseze o defensivă improvizată cu un atac periculos, însă doar două ”mini-ocazii” de la Harvey Barnes și un șut periculos al lui Vardy au putut fi trecute la capitolul ”acțiuni periculoase” în prima repriză.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31

Timoty Castagne, gol la debut pentru Leicester. Vardy l-a depășit pe Drogba

A doua repriză a început fără mari evenimente. Leicester a fost cea care a controlat ostilitățile dar fără să-și creeze mari ocazii. Asta până în minutul 56 când Timoty Castagne a făcut o cursă excelentă, Dennis Praet a centrat perfect iar lovitura de cap a nou venitului de la Atalanta a adus deschiderea de scor. O combinație belgiană așadar la Leicester, Castagne fiind al cincilea belgian care marchează la debutul său în Premier League.
Meciul a continuat în același ritm, cu WBA fiind depășită de situație. A doua parte a fost dominată total iar totul a devenit și mai clar când Jamie Vardy a fost faultat în careu. Golgheterul din sezonul trecut a executat impecabil lovitura de pedeapsă și a stabilit practic soarta meciului. Rodgers și-a permis să îl introducă pe final de meci și pe James Maddison, cel care încă se recuperează după o accidentare.
În timp ce Leicester era ocupată să obțină o victorie clară la WBA, Jamie Vardy avea și el planurile sale: a marcat din nou din penalty în finalul meciului și a ajuns astfel la 105 goluri marcate în Premier League. Cu un în plus decât un anume Didier Drogba și cu 43 de meciuri mai puține în palmares. O adevărată legendă a Premier League: Jamie Vardy is having a party.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38