Articol scris de Romeo Ene
Deși Klopp a spus în nenumărate rânduri că speră să îl aibă pe mijlocașul olandez la dispoziție și din sezonul următor, batavul a refuzat toate propunerile de prelungire a contractului și, aproape sigur, va pleca.

Wijnaldum, spre Inter

Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Georginio Wijnaldum s-a înţeles cu Inter pentru un transfer în Italia, potrivit fantacalcio.it. Contractul mijlocaşului cu Liverpool se termină la vară, iar jucătorul va putea semna cu oricine din postura de jucător liber de contract.
Wijnaldum a fost foarte aproape de a ajunge la Barcelona, catalanii tatonând încă această pistă, iar olandezul ar avea din nou ocazia să lucreze cu Ronald Koeman. Totuşi, Inter îl doreşte foarte mult, iar directorul sportiv al clubului, Guiseppe Marotta, a început discuţiile pentru aducerea lui Wijnaldum pe Giuseppe Meazza.
"Este o piaţă de agenţi cu profil redus şi liber: prin urmare, Marotta îl urmăreşte pe Georginio Wijnaldum", a susţinut Claudio Raimond de la Sports Mediaset, prin intermediul Sport Witness.
Jurnalistul Sandro Sabatini a afirmat că: "Inter a ajuns deja la o înţelegere cu Wijnaldum, chiar de anul trecut".

Wijnaldum, om de bază la Liverpool

Wijnaldum a fost un om de bază în echipa lui Klopp, în acest sezon competiţional, în ciuda viitorului său incert pe Anfield. Olandezul a fost primul jucător adus de Klopp la Liverpool, în 2016.
Mijlocaşul a fost întrebat în legătură cu viitorul său, în luna ianuarie: "Încă nu există nimic concret nou. De asemenea, cred că nu sunt eu în măsură să vorbesc despre asta acum. Clubul ar trebui să facă acest lucru. Deci, dacă există o clarificare a situaţiei mele, clubul o va da", a precizat Wijnaldum, potrivit Sky Sports.
Ultimele luni ale olandezului pe Anfield vor echivala cu încercarea formaţiei lui Klopp de a cuceri Champions League, după ce lupta pentru titlu s-a încheiat prematur. Forma sportivă arătată de Liverpool a consemnat ieşirea din lupta pentru titlu. Liverpool se află pe locul 6 şi este în pericol să piardă locurile de Champions League.
Victoria de la Sheffield United (0-2) a întrerupt o serie de 4 înfrângeri consecutive pentru trupa lui Klopp, iar Wijnaldum speră ca echipa să îşi reintre în formă: "Da, trebuie să câştigăm meciuri pentru a ajunge în primele 4. Trebuie să formăm o echipă, să dăm totul pentru club şi să sperăm că echipele din faţa noastră se vor încurca. Trebuie să ne concentrăm pe propriile forţe, să luăm fiecare meci în parte şi să-l câştigăm. să dăm totul pentru a triumfa", a declarat Wijnaldum pe site-ul oficial al clubului.
Liverpool se pregătește de marele derby cu Chelsea, care va avea loc joi, de la 22:15, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/01/3004176.jpg
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02