Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wolves, victorie capitală în Anglia! "Lupii", mari favoriți să prindă un loc de Champions League

Cosmin Cioboata

Actualizat 01/03/2020 la 18:55 GMT+2

Wolves a reușit un meci extraordinar pe terenul lui Tottenham și a obținut toate cele 3 puncte.

wolves spurs

Credit imagine: Getty Images

În urma victoriei cu 3-2 de la Londra, formația lui Nuno Espirito Santo a urcat pe locul 6 în Premier League, la egalitate de puncte cu Manchester United (42), aflată pe poziția a 5-a.
Spurs s-a aflat de 2 ori la conducere în duelul cu "lupii" lui Nuno Espirito Santo. Bergwijn a deschis scorul pentru trupa lui Mourinho în minutul 13, după ce Dele Alli ratase inexplicabil din 3 metri. Atacantul olandez transferat în această iarnă a urmărit excelent mingea respinsă de Rui Patricio și a deschis scorul.
Peste doar un sfert de oră, Doherty a restabilit egalitatea, după o minge respinsă greșit de Tanganga. Pe finalul primei reprize, Aurier a readus-o în avantaj pe Tottenham, cu un gol minunat. Fundașul londonezilor a preluat mingea în careu și a finalizat cu un șut cu efect la colțul lung, fără speranțe pentru goalkeeper-ul oaspeților.
În repriza secundă, jocul ofensiv al trupei lui Jose Mourinho a scăzut semnificativ, jucătorii lui Tottenham nereușind să mai trimită vreun șut pe poarta lui Rui Patricio. În schimb, atacanții lui Wolves au strălucit din nou și au întors rezultatul într-un sfert de oră. Jota și Jimenez au profitat de organizarea slabă din defensiva lui Spurs și au marcat două goluri care o propulsează pe Wolves la 3 puncte în spatele zonei care asigură accesul în grupele Champions League.
Mai jos, video cu golurile partidei:
picture

Spurs - Wolves 2-3 | Victorie extrem de importantă pentru "lupi"

Wolves, program accesibil în ultimele 10 etape

A fost a 10-a victorie înregistrată de Wolves în actuala stagiune din Premier League. După 28 de etape, formația lui Nuno Espirito Santo poate visa pe bună dreptate la primele 4 locuri din Anglia. Victoria de pe terenul lui Tottenham este cu atât mai importantă cu cât trupa lui Mourinho era una dintre principalele echipe care aleargă pentru locurile 4 și 5 din Premier League.
O altă veste bună pentru Nuno Espirito Santo este reprezentată de programul mult mai accesibil pe care Wolves îl va avea, în comparație cu celelalte echipe din zona superioară a clasamentului. În ultimele 10 etape, "lupii" vor mai întâlni o singură echipă poziționată mai bine decât ei în clasament. Este vorba despre Chelsea, cu care Wolves se va întâlni chiar în ultima etapă a sezonului, pe Stamford Bridge.
În rest, Wolves va lupta pentru un loc de Champions League cu echipe precum Brighton, Aston Villa și Burnley, aflate în cursa pentru evitarea retrogradării.

Programul lui Wolves din ultimele 10 etape:

  • Brighton (acasă)
  • West Ham (deplasare)
  • Bournemouth (acasă)
  • Aston Villa (deplasare)
  • Arsenal (acasă)
  • Sheffield United (deplasare)
  • Everton (acasă)
  • Burnley (deplasare)
  • Crystal Palace (acasă)
  • Chelsea (deplasare)
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo